Viinimatkat

Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä. Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

Ke 6.4. – Su 10.4.2022

Helsinki-Rooma-Helsinki

1 685 euroa/hlö, 2hh

1 895 euroa/hlö, 1hh

Lähde upeaan Toscanaan, Italian kauneimmille viiniseuduille nauttimaan elämästä loistavien viinien ja herkullisen italialaisen ruoan kera. Matkalla tutustutaan Chiantin, Brunello di Montelcinon ja Vino Nobile di Montepulcianon sekä Vernaccia di San Gimignanon viinialueisiin. Sienan kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja Piazza del Campo tuli tutuksi uusimman Bond-elokuvan hevoskilpailuista.
San Gimignanon vanha linnoituskaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan ja etenkin torneistaan. Tutustut myös valloittavaan Toscanan pääkaupunkiin Firenzeen ja sen renessanssiaikaisiin loistokkaisiin rakennuksiin ja taideaarteisiin. Matkalla majoitutaan 2 yötä Firenzessä ja 2 yötä Sienasssa. Matkalla on mukana viiniasiantuntijana Antti Uusitalo.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 20.4. – Su 24.4.2022

Helsinki-Catania-Helsinki, Lufthansa

1 745 euroa/hlö, 2hh

1 880 euroa/hlö, 1hh

Lähde makumatkalle histo­riallisiin maisemiin ja koe aito sisilialaistunnelma! Matkalla tutustumme Sisilian kolmeen eri viinialueeseen. Majoitus on ihastuttavassa Taorminassa sekä Unescon maailmanperin­tökohteisiin kuuluvissa Ragusan ja Syrakusan kaupungeissa. Viiniasiantuntijana matkalla mukana Tomi Naarvala Wineserver­-yrityksestä.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 20.4. – Su 24.4.2022

Helsinki-Bordeaux-Helsinki

1 695 euroa/hlö (2hh)

1 895 euroa/hlö (1hh)

Bordeaux on viininystävälle ja herkullisesta ruoasta pitävälle kulinaristinen paratiisi!

Sieltä löytyvät arvostetut viinintekijät sekä klassiset ja laadukkaat viinit. Paljon perinteistä mutta myös uutta. Matkalla tulevat tutuksi Bordeaux’n tunnetuimmat viinialueet; Médoc ja Saint-Emilion. Tutustumme myös suomalaiseen viinitilaan Chateau Carsiniin. Vierailemme kuuluisilla arvotiloilla sekä pienemmillä laadukkailla viinitiloilla, tapaamme viininviljelijöitä ja koemme sadonkorjuuajan vilinää.

Matkalla tutustumme myös maailman tunnetuimien ostereiden viljelyksiin sekäupeaan rantakaupunkiin Archachoniin, jossa nautimme tuoreita merenherkkuja.

Matkanjohtajana Bordeauxin asiantuntijaopas Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut:ilona@uniquewinetours.fi 

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
42
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!