Viinimatkat

Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä. Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

to 19.10. – su 23.10.2022

Helsinki–Bilbao–Helsinki

1 785 euroa/hlö (2 hh)
1 960 euroa/hlö (1 hh)

Laatuviineistään tunnettu Rioja on yksi Espanjan merkittävimmistä viinialueista. Matkalla pääsemme ihastelemaan Pohjois-Espanjan maisemia viiniviljelysten keskellä, tutustumaan Riojan viinikulttuuriin sekä nauttimaan herkullisista ruoista ja viineistä.

Majoitumme Logroñon eloisassa viinikaupungissa Riojan sydämessä sekä San Sebastianissa, joka tunnetaan gourmet-elämyksistään ja merellisistä postikorttimaisemistaan. Matkan oppaana toimii viiniasiantuntija Tomi Naarvala Wineserveriltä.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Helmikuussa 2023

Edestakaiset reittilennot Helsinki-Doha-Auckland-Doha-Helsinki Qatar lentoyhtiön lennoilla

5 680 euroa/hlö (2hh)

6 560 euroa/hlö (1hh)

Lähde herkkusuiden ja hyvien viinien ystävien elämysmatkalle! Matkalla voit nauttia Uuden-Seelannin loistavista viineistä, tuoreista merenelävistä,
juustoista, hedelmistä, erinomaisista liharuoista ja vieraanvaraisesta
kulttuurista.
Uudessa-Seelannissa on viinitarhoja pohjoissaaren kärjestä eteläsaaren vuorille saakka. Matkalla nähdään lumihuippuisia vuoria, upeita valkohiekkaisia rantoja ja sademetsää. Reissussa on mukana suomalaisviinintekijä Outi Jakovirta, jolle Uusi-Seelanti on ollut toinen kotimaa jo vuosien ajan.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To 20.4. – Su 23.4.2023

Helsinki-Frankfurt-Helsinki

1 540 euroa/hlö (2hh)

1 725 euroa/1hh

Kevään 2023 viinimatka Saksaan vie läpi jokien halkoman maalauksellisen maiseman, jossa pienet idylliset viinikylät loistavat kauneudellaan. Tunnetuimpia viinintuotantoalueita Saksassa ovat Rheingau sekä Moselin jokivarsi. Matkalla majoitutaan ensimmäinen yö Bernkastel-Kuesissa tutustuen Moselin alueeseen ja viimeiset kaksi yötä Rudesheim am Rheinissä tutustuen Rheingaun viinialueiseen. Matkalla päästään myös pyöräilemään sähköpyörillä ja risteilemään jokilaivalla Mosel-joen pittoreskissa maisemissa.
Huippuviinitilat, tasokkaat hotellit, herkullinen ruoka ja upeat maisemat sekä tietenkin mukava matkaseura Viinilehdestä tutun viiniasiantuntijaoppaan Antti Uusitalon kanssa tekevät matkasta unohtumattoman.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To-su, Itse valitsemanasi ajankohtana maaliskuu–
lokakuu 2022

Helsinki-Rooma-Helsinki

1 395 euroa/hlö (2hh)

Lähde lumoavaan Roomaan, Italian trendikkääseen kulttuurikaupunkiin! Tällä matkalla pääset vierailemaan myös Frascatin viinialueella, joka sijaitsee puolen tunnin matkan päässä Roomasta. Frascatissa vieraillaan mm. Santa Benedettan viinitilalla, Castel Gandolfon jylhissä maisemissa ja Arte & Vino -viinibaarissa. Matkalla tutustutaan myös Orvieton historialliseen kaupunkiin, jossa käymme mm. Madonna del Latten viinitilalla. Upea Parco dei Principi -luksushotelli sekä neljän ruokalajin illallinen viineineen Pauline Borghese -ravintolassa kruunaavat upean matkan.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To 15.9 – Su 18.9.2022

Helsinki-Milano-Helsinki

1 545 euroa/hlö (2hh)

1 725 euroa/hlö (1hh)

Lähde upealle ruoka- ja viinimatkalle Koillis-Italiaan viinien ja herkkujen arvostetuimmalle seudulle.

Veneton viinien runsaslukuiseen joukkoon mahtuu niin helposti juotavia kuin upean tiiviitä valkoviinejä sekä punaviinejä heleän keveistä Bardolinoista juhlaviin ja täyteläisiin Amaroneihin, Proseccoon ja Grappaan. Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan alue kuuluu maailman tunnetuimpiin viinialueisiin. Garda-järven huippukauniit maisemat hurmaavat varmasti jokaisen. Matkalla majoitutaan Bassano del Grappan kylään ja Veronaan.

Matkanjohtajana Italian asiantuntija opas Antti Uusitalo .

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 21.9. – Su 25.9.2022

Helsinki-Porto-Helsinki

1 775 euroa/hlö (2hh)

1 935 euroa/hlö (1hh)

Lähde ainutlaatuiselle viinimatkalle Pohjois-Portugaliin.

Matkaamme Douron jokilaakson jylhissä maisemissa tutustuen jo keskiajalta alkaneeseen viininviljelykseen. Huippukauniit postikorttimaisemat ihastuttavien pikkukylien, meren, jokien ja kanjoneiden kupeessa valloittavat matkailijan. Matkalla vieraillaan Daon alueen vuoristoisella graniitti-ja liuskekivimaaperällä sijaitsevilla viinitarhoilla, joissa tarhat kohoavat tiheiden eukalyptus-ja pinjametsien välistä.

Matkalla tutustumme viehättävään Porton kaupunkiin, jonka historiallisen kaupunginosan tunnelma pikkuravintoloineen ja viinibaareineen saa jokaisen pauloiinsa. Maistelemme upeita pitkään kypsyneitä portviinejä. Matkalla nautitaan ylellisistä ruokailuistad jopa Michellin tähden ravintoloissa.

Tomi Naarvala Wineserverista on viiniasiantuntijana matkalla mukana.

Varaukset ja tiedustelut:ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 19.4. – Su 23.4.2023 (Huom! Matkan ajankohta siirtyi alkuperäisestä vuodella eteenpäin)

Helsinki-Bordeaux-Helsinki

1 695 euroa/hlö (2hh)

1 895 euroa/hlö (1hh)

Bordeaux on viininystävälle ja herkullisesta ruoasta pitävälle kulinaristinen paratiisi!

Sieltä löytyvät arvostetut viinintekijät sekä klassiset ja laadukkaat viinit. Paljon perinteistä mutta myös uutta. Matkalla tulevat tutuksi Bordeaux’n tunnetuimmat viinialueet; Médoc ja Saint-Emilion. Tutustumme myös suomalaiseen viinitilaan Chateau Carsiniin. Vierailemme kuuluisilla arvotiloilla sekä pienemmillä laadukkailla viinitiloilla, tapaamme viininviljelijöitä ja koemme sadonkorjuuajan vilinää.

Matkalla tutustumme myös maailman tunnetuimien ostereiden viljelyksiin sekäupeaan rantakaupunkiin Archachoniin, jossa nautimme tuoreita merenherkkuja.

Matkanjohtajana Bordeauxin asiantuntijaopas Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut:ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To 22.9. – Su 25.9.2022

Helsinki-Nizza-Helsinki

1 595 euroa/hlö, 2hh

1 845 euroa/hlö, 1hh

Lähde tutustumaan hurmaavaan Provenceen. Sen viinialueet sijoittuvat Alppien ja Välimeren väliin, jossa maisemat ovat henkeäsalpaavia ja viinialueet Ranskan vanhimpia. Alueen viinihistoria yltää noin 2600 vuoden taakse. Provence on täynnä tuoksuja, makuja ja värejä, ja löydät sieltä yrttejä, laventelia, oliiviöljyjä, tryffeleitä. Ei ihme, että niin monet taiteilijat viettivät siellä aikaansa ikuistaen maisemia.

Hintaan sisältyy:
• Finnairin suorat lennot

• Kolmen yön majoituksen idyllisessä Boutique Hotel Cezannessa

• Matkaohjelman mukaiset viinitilavierailut ja tasokkaat viinitastingit

• Tilauskuljetukset ohjelman mukaisesti

• Ohjelman mukaiset tasokkaat 3-4 ruokalajin ruokailut viineineen

Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin.

Matkanjohtajana viiniasiantuntijana Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
42
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!