Viinimatkat

Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä.
Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

Ke 7. – Su 11.6.2023

Helsinki-Catania-Helsinki

1 870 euroa/hlö (2hh)

2 095 euroa/hlö (1 hh)

Lähde viini-herkuttelumatkalle Sisilian värikkäisiin maisemiin maistelemaan ainutlaatuisia ja laadukkaita viinejä, jotka tuotetaan lähes kokonaan paikallisista rypälelajikkeista. Matkalla keskitytään myös nauttimaan Sisilian perinteisiä herkkuja, jotka valmistetaan maukkaista lähiseudun luomuraaka-aineista. Matkalla tutustutaan myös Cerasuolo di Vittorian alueen viinituotantoon, joka on ensimmäinen alue Sisiliassa, joka on saanut Italian korkeimman DOCG-luokituksen. Viimeisenä tutustutaan pienen Noton arvostettuun viinialueeseen historiallisen Syrakusan lähettyvillä. Pidennetyn viikonlopun aikana majoitutaan ihastuttavaan upeisiin Unescon maailmanperintökohteisiin Ragusan ja Syrakusan kaupunkeihin.

 Viiniasiantuntijana matkalla mukana Tomi Naarvala.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 13.9. – Su 17.9.2023

Helsinki – Pariisi – Helsinki

1 695 euroa/hlö (2hh)

1 895 euroa/hlö (1hh)

Matka alkaa nauttimalla henkeäsalpaavista maisemista matkalla kohti Loiren laaksoa, joka tunnetaan yhtenä maailman parhaista viinialueista. Alueen kauniit maalaismaisemat ja idylliset pikkukylät ovat omiaan rentouttamaan mieltä ja herättämään matkailijassa aidon ranskalaisen tunnelman.

Matkalla tutustutaan viinintuotantoon ja viinien valmistukseen Anjoun, joka tunnetaan erityisesti valkoviineistään, Vouvrayn, joka on erikoistunut kuohuviinien valmistukseen, ja Samurin alueeseen, joka on kuuluisa punaviineistään ja kuohuviineistään. Matkan varrella vieraillaan kauniissa keskiaikaisissa kylissä ja nautitaan lounaat paikallisissa
ravintoloissa.

Matka Loiren laaksoon on elämys kaikille aisteille. Se tarjoaa unohtumattoman matkan viinin, kulttuurin ja historiallisten nähtävyyksien maailmaan. Finnairin suorat lennot: Helsinki – Pariisi – Helsinki ja 4 yön majoituksen Hotel du Mail sis. aamupalan.

Matkalla mukana viiniasiantuntija Tomi Naarvala.

Lisätiedot ja varaukset: info@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

To 28.9.– Su 1.10.2023

Helsinki-Nizza-Helsinki

1 675 euroa/hlö (2hh)

1 950 euroa/hlö (1 hh)

Provencen viinialueet sijoittuvat Alppien ja Välimeren väliin, maisemat ovat henkeäsalpaavia ja viinialueet Ranskan vanhimpia. Foinikialaiset toivat viinin mukanaan alueelle noin 2600 vuotta sitten. Yrttejä, laventelia, oliiviöljyjä, tryffeleitä; Provence on täynnä tuoksuja, makuja ja värejä. Ei ihme, että niin monet taiteilijat viettivät siellä aikaansa ikuistaen maisemia, yksi tunnetuimmista, Paul Cézanne oli kotoisin Aix-en-Provencesta.

Matkalla majoitutaan 3 yötä Aix-en-Provencen kaupungin keskustassa tasokkaassa 4* hotellissa.

Matkalla on mukana matkanjohtaja & viiniasiantuntija Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 27.9 – Su 1.10.2023

Lennot: Helsinki – Porto – Helsinki

1 865 euroa/hlö (2hh)

2 130 euroa/hlö (1 hh)

Lähde ainutlaatuiselle viinimatkalle Pohjois-Portugaliin.

Matkaamme Douron jokilaakson jylhissä maisemissa tutustuen jo keskiajalta alkaneeseen viininviljelykseen. Huippukauniit postikorttimaisemat ihastuttavien pikkukylien, meren, jokien ja kanjoneiden kupeessa valloittavat matkailijan. Matkalla vieraillaan Daon alueen vuoristoisella graniitti-ja liuskekivimaaperällä sijaitsevilla viinitarhoilla, joissa tarhat kohoavat tiheiden eukalyptus-ja pinjametsien välistä.

Matkalla tutustumme viehättävään Porton kaupunkiin, jonka historiallisen kaupunginosan tunnelma pikkuravintoloineen ja viinibaareineen saa jokaisen pauloiinsa. Maistelemme upeita pitkään kypsyneitä portviinejä. Matkalla nautitaan ylellisistä ruokailuista jopa Michelin tähden ravintoloissa.

Tomi Naarvala Wineserverista on viiniasiantuntijana matkalla mukana.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

To 5.10. – Su 8.10.2023

Lennot: Helsinki – Wien- Helsinki

1 645 euroa/hlö (2hh)

1 760 euroa/hlö (1 hh)

Lähde tutustumaan vehreän Itävallan loistokkaisiin viinitiloihin sekä nauttimaan taivaallisesta ruoasta ja henkeäsalpaavista maisemista. Itävalta on tunnettu erittäin hyvän viinintuottaja maana ja sen viinit valtaavat maailmaa kahdella valtilla: Grüner Veltliner –rypäleellä ja luonnonmukaisuudella. Itävallan viininviljelyalueet sijaitsevat pääasiassa maan itäosissa, Tonavan ja sen sivujokien varrella. Terroir on Tonavan laaksossa silmin nähtävissä ja sormin koeteltavissa.

Viinitarhat kiipeävät jokilaakson rinteitä korkealle vuorenrinteelle, kun alhaalla laaksossa köynnökset imevät voimansa joen kuljettamasta maasta. Matkalla tutustutaan Burgenlandin ja Kamptalin viinituotantoon useilla viinitiloilla.

Tomi Naarvala Wineserverista on viiniasiantuntijana matkalla mukana.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Pe 17. – Ke 29.11.2023

Lennot: Helsinki – Buenos Aires – Mendoza – Santiago de Chile – Helsinki

5 490 euroa/hlö (2hh)

5 990 euroa/hlö (1hh)

Lähde ainutlaatuiselle elämysmatkalle Argentiinan ja Chilen tärkeimmille viinialueille!

Andien molemmin puolin sijaitsevien maiden maisemat salpaavat hengen lumihuippuisine vuorineen, vehreine laaksoineen ja vuolaine
virtoineen.

Matkalla tutustutaan myös Buenos Airesin värikkääseen ja eloisaan tangokaupunkiin sekä Chilen puolella Santiago de Chileen ja Santa Cruziin. Matkalla keskitytään etenkin Mendozan, Colchaguan laakson ja Santa Cruzin alueen viineihin. Herkulliset ruokailuhetket viineineen tekevät matkasta ikimuistoisen. Myös Andien ylitys Mendozasta Santiago de Chileen jättää matkailijaan jäljen.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Pe 9. – La 17.2.2024

Lennot: Helsinki – Kapkaupunki – Helsinki

4 250 euroa/hlö (2hh)

5 050 euroa/hlö (1 hh)

Suuren suosion saanut syksyn Etelä-Afrikan matka järjestetään helmikuussa uudestaan!

Etelä-Afrikan ruoka ja viini ovat tunnettuja ympäri maailmaa. Etelä-Afrikan ruokakulttuuri on monipuolinen ja siinä yhdistyy monia eri kulttuureja, kuten afrikkalainen, hollantilainen, malesialainen, intialainen ja portugalilainen. Tämä näkyy esimerkiksi monissa perinteisissä eteläafrikkalaisissa ruokalajeissa, joissa yhdistyvät eri kulttuurien vaikutteet.

Viinin osalta Etelä-Afrikka on yksi maailman suurimmista viinintuottajamaista, ja sen viinialueet sijaitsevat lähellä Kapkaupunkia. Alueilla tuotetaan monia erilaisia ​​viinejä, kuten chardonnay, sauvignon blanc, merlot, cabernet sauvignon, shiraz, pinot noir ja pinotage.

Matkanjohtajana viiniasiantuntija Tomi Naarvala Wineserveristä matkalla mukana.

Lisätiedot ja varaukset: info@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

To 11. – Su 14.4.2024

Helsinki-Milano-Helsinki

1 675 euroa/hlö (2hh)

1 850 euroa/hlö (1hh)

Lähde mukaan Pohjois-Italian huippu kauniisiin luonnon maisemiin kesäkuussa. Matkalla näet monipuolisesti Pohjois-Italian upeampia kohteita 4 päivän kiertomatkalla Dolomiittien vuoriston, Garda- ja Iseo järvien romanttisen tunnelman, sekä tärkeimmät viinialueet kuten Trentiino-Alto Adige, Valpolicella ja Franciacorta tulevat tutuksi. Dolomiiteillä tutustutaan Bolzanon kaupunkiin huikeissa alppimaisemissa, Gardalla tunnelmalliseen Sirmioneen ja Iseolla Zorzinon linnaan.

Viinialueen pääasiallinen rypälelajike on Chardonnay, mutta myös Pinot Noir ja Pinot Blanc ovat tärkeitä lajikkeita Franciacortan viineissä. Alueen ilmasto ja maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet näiden rypäleiden viljelylle, mikä antaa viineille niiden ominaispiirteitä.

Matkalla mukana viiniasinatuntija Päivi Korjonen

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!