Viinimatkat

Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä. Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

Ke 19.4 – Su 23.4.2023

Helsinki-Rooma-Helsinki

1 835 euroa/hlö (2hh)

2 050 euroa/1 hh

Lähde upeaan Toscanaan, Italian kauneimmille viiniseuduille nauttimaan elämästä loistavien viinien ja herkullisen italialaisen ruoan kera. Matkalla tutustutaan Chiantin, Brunello di Montelcinon ja Vino Nobile di Montepulcianon sekä Vernaccia di San Gimignanon viinialueisiin. Sienan kaupungin historiallinen keskusta kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja Piazza del Campo tuli tutuksi uusimman Bond-elokuvan hevoskilpailuista.
San Gimignanon vanha linnoituskaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan ja etenkin torneistaan. Tutustut myös valloittavaan Toscanan pääkaupunkiin Firenzeen ja sen renessanssiaikaisiin loistokkaisiin rakennuksiin ja taideaarteisiin. Matkalla majoitutaan 2 yötä Firenzessä ja 2 yötä Sienassa.

Matkalla on mukana Suomalais-Italialainen matkanjohtaja & viiniasiantuntija Maddalena Benedetti.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

To 20.4. – Su 23.4.2023

Helsinki – Frankfurt – Helsinki

1 540 euroa/hlö (2hh)

1 725 euroa/1 hh

Kevään 2023 viinimatka Saksaan vie läpi jokien halkoman maalauksellisen maiseman, jossa pienet idylliset viinikylät loistavat kauneudellaan. Ensimmäiset varmat merkit viinintuotannosta Saksassa ovat jo Rooman valtakunnan ajoilta. Tunnetuimpia viinintuotantoalueita Saksassa ovat Rheingau sekä Moselin jokivarsi. Matkalla majoitutaan ensimmäinen yö Bernkastel-Kuesissa tutustuen Moselin alueeseen ja viimeiset kaksi yötä Rudesheim am Rheinissä tutustuen Rheingaun viinialueiseen. Matkalla päästään myös pyöräilemään sähköpyörillä ja risteilemään jokilaivalla Mosel-joen pittoreskissa maisemissa.

Huippuviinitilat, tasokkaat hotellit, herkullinen ruoka ja upeat maisemat sekä tietenkin mukava matkaseura Viinilehdestä tutun viiniasiantuntijaoppaan Antti Uusitalon kanssa tekevät matkasta unohtumattoman.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 10.5. – Su 14.5.2023

Lennot: Helsinki – Dubrovnik – Helsinki

1 725 euroa/hlö (2hh)

1 930 euroa/hlö (1hh)

5 päivän viini- ja herkuttelumatkalla yhdistyvät häkellyttävän kaunis ja vuoristoinen Montenegro ja turkoosin Adrianmeren meren reunustama Kroatia. Matkalla ajetaan Kotorin lahden ympäri yhtä maailman upeimpaa maisemareittiä pitkin. Skadar-järven kauniista ympäristöstä löytyy pittoreskejä kyliä ja Podgorican kuuluisat viinialueet, joista suurin osa on pieniä idyllisiä perhetiloja. Matkalla tutustutaan Kroatian ainutlaatuisen rannikon ja saarten viineihin, häkellyttävän kauniiseen Dubrovninkin historialliseen kaupunkiin ja ajetaan pitkin Peljesacin kaunista viinitietä Korculan saarelle sekä käydään nauttimassa Stonin juuri pyydettyjä ostereita! Montenegron ja Kroatian herkullisesta ruoasta nautitaan tasokkaissa paikallisravintoloissa maineikkaiden viinien kera.

Lähde kokemaan upea viinimatkaelämys mukavassa seurassa Balkanin niemimaan huikeisiin maisemiin. Matkan aikana majoitutaan tasokkaisiin hotelleihin kahdeksi yöksi Cavtatin kuvankauniiseen rantapoukamaan ja viimeiset kaksi yötä Korculan turkoosin meren ympäröimälle vehreälle saarelle.

Matkalla mukana matkanjohtaja- viiniasiantuntija Tomi Naarvala Wineserveristä.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 7. – Su 11.6.2023

Helsinki-Catania-Helsinki

1 870 euroa/hlö (2hh)

2 095 euroa/1 hh

Lähde viini-herkuttelumatkalle Sisilian värikkäisiin maisemiin maistelemaan ainutlaatuisia ja laadukkaita viinejä, jotka tuotetaan lähes kokonaan paikallisista rypälelajikkeista. Matkalla keskitytään myös nauttimaan Sisilian perinteisiä herkkuja, jotka valmistetaan maukkaista lähiseudun luomuraaka-aineista. Matkalla tutustutaan myös Cerasuolo di Vittorian alueen viinituotantoon, joka on ensimmäinen alue Sisiliassa, joka on saanut Italian korkeimman DOCG-luokituksen. Viimeisenä tutustutaan pienen Noton arvostettuun viinialueeseen historiallisen Syrakusan lähettyvillä. Pidennetyn viikonlopun aikana majoitutaan ihastuttavaan upeisiin Unescon maailmanperintökohteisiin Ragusan ja Syrakusan kaupunkeihin.

 Viiniasiantuntijana matkalla mukana Tomi Naarvala.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 13.9. – Su 17.9.2023

Helsinki – Pariisi – Helsinki

1 855 euroa/hlö (2hh)

2 125 euroa/1 hh

Lähde mukaan syksyn 2023 viinimatkalle Ranskaan upealle Champagnen tuotantoalueelle sekä Chablisin raikkaiden valkoviinien seuraan.

Arvostetuin samppanja-alue sijoittuu Reimsin ja Epernayn kaupunkien ympäristöön. Matkalla tutustumme niin pientuottajien tuotantoon sekä isompien talojen tarjontaan. Samppanjan valmistamiseen käytetään tavallisesti kolmea rypälelajiketta: vaaleaa Chardonnayta, ja tummat Pinot Noiria ja Pinot Meunieria. Maailman perintökomitea julisti samppanja-alueen viinitarhat, talot ja kellarit UNESCO:n maailmanperintökohteiksi.

Matkan kaksi ensimmäistä yötä majoitumme Reimsin historiallisessa kaupungissa, joka sijaitsee aivan samppanja lehtojen keskuudessa. Vietämme seuraavat kaksi yötä viehättävässä Auxerren kaupungissa, jonka sanotaan olevan kuin Pariisi ennen modernisointia. Kaupunki sijaitsee Yonne-joen rannalla ja joen yli rakennetulta kävelysillalta on kauniit näkymät kaupunkiin. Tutustumme viereiseen Chablisin viinialueeseen viinitilavierailuilla.
Chablis tunnetaan erityisesti kuivista valkoviineistään, joihin käytetään 100 prosenttisesti Chardonnay-rypäleitä. Burgundin pohjoisimman ala-alueen Chabliksen viinit jaetaan neljään kategoriaan alkuperäluokituksen perusteella, jotka laatujärjestyksessä matalimmasta alkaen: Petit Chablis AOP, Chablis AOP, Premier Cru Chablis AOP sekä Grand Cru Chablis AOP.

Matkalla mukana viiniasiantuntija Tomi Naarvala.

Lisätiedot ja varaukset: info@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Ke 27.9 – Su 1.10.2023

Lennot: Helsinki – Porto – Helsinki

1 865 euroa/hlö (2hh)

2 130 euroa/1 hh

Lähde ainutlaatuiselle viinimatkalle Pohjois-Portugaliin.

Matkaamme Douron jokilaakson jylhissä maisemissa tutustuen jo keskiajalta alkaneeseen viininviljelykseen. Huippukauniit postikorttimaisemat ihastuttavien pikkukylien, meren, jokien ja kanjoneiden kupeessa valloittavat matkailijan. Matkalla vieraillaan Daon alueen vuoristoisella graniitti-ja liuskekivimaaperällä sijaitsevilla viinitarhoilla, joissa tarhat kohoavat tiheiden eukalyptus-ja pinjametsien välistä.

Matkalla tutustumme viehättävään Porton kaupunkiin, jonka historiallisen kaupunginosan tunnelma pikkuravintoloineen ja viinibaareineen saa jokaisen pauloiinsa. Maistelemme upeita pitkään kypsyneitä portviinejä. Matkalla nautitaan ylellisistä ruokailuista jopa Michelin tähden ravintoloissa.

Tomi Naarvala Wineserverista on viiniasiantuntijana matkalla mukana.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Ulkomaan matkat

Pe 17. – Ke 29.11.2023

Lennot: Helsinki – Buenos Aires – Mendoza – Santiago de Chile – Helsinki

5 790 euroa/hlö (2hh)

7 250 euroa/hlö (1hh)

Lähde ainutlaatuiselle elämysmatkalle Argentiinan ja Chilen tärkeimmille viinialueille!

Andien molemmin puolin sijaitsevien maiden maisemat salpaavat hengen lumihuippuisine vuorineen, vehreine laaksoineen ja vuolaine
virtoineen.

Matkalla tutustutaan myös Buenos Airesin värikkääseen ja eloisaan tangokaupunkiin sekä Chilen puolella Santiago de Chileen ja Santa Cruziin. Matkalla keskitytään etenkin Mendozan, Colchaguan laakson ja Santa Cruzin alueen viineihin. Herkulliset ruokailuhetket viineineen tekevät matkasta ikimuistoisen. Myös Andien ylitys Mendozasta Santiago de Chileen jättää matkailijaan jäljen.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquetravel.fi

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!