Viinimatkat

Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä. Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

Helmikuussa 2023

Edestakaiset reittilennot Helsinki-Doha-Auckland-Doha-Helsinki Qatar lentoyhtiön lennoilla

5 680 euroa/hlö (2hh)

6 560 euroa/hlö (1hh)

Lähde herkkusuiden ja hyvien viinien ystävien elämysmatkalle! Matkalla voit nauttia Uuden-Seelannin loistavista viineistä, tuoreista merenelävistä,
juustoista, hedelmistä, erinomaisista liharuoista ja vieraanvaraisesta
kulttuurista.
Uudessa-Seelannissa on viinitarhoja pohjoissaaren kärjestä eteläsaaren vuorille saakka. Matkalla nähdään lumihuippuisia vuoria, upeita valkohiekkaisia rantoja ja sademetsää. Reissussa on mukana suomalaisviinintekijä Outi Jakovirta, jolle Uusi-Seelanti on ollut toinen kotimaa jo vuosien ajan.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To 20.4. – Su 23.4.2023

Helsinki-Frankfurt-Helsinki

1 540 euroa/hlö (2hh)

1 725 euroa/1hh

Kevään 2023 viinimatka Saksaan vie läpi jokien halkoman maalauksellisen maiseman, jossa pienet idylliset viinikylät loistavat kauneudellaan. Tunnetuimpia viinintuotantoalueita Saksassa ovat Rheingau sekä Moselin jokivarsi. Matkalla majoitutaan ensimmäinen yö Bernkastel-Kuesissa tutustuen Moselin alueeseen ja viimeiset kaksi yötä Rudesheim am Rheinissä tutustuen Rheingaun viinialueiseen. Matkalla päästään myös pyöräilemään sähköpyörillä ja risteilemään jokilaivalla Mosel-joen pittoreskissa maisemissa.
Huippuviinitilat, tasokkaat hotellit, herkullinen ruoka ja upeat maisemat sekä tietenkin mukava matkaseura Viinilehdestä tutun viiniasiantuntijaoppaan Antti Uusitalon kanssa tekevät matkasta unohtumattoman.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

To-su, Itse valitsemanasi ajankohtana maaliskuu–
lokakuu 2022

Helsinki-Rooma-Helsinki

1 395 euroa/hlö (2hh)

Lähde lumoavaan Roomaan, Italian trendikkääseen kulttuurikaupunkiin! Tällä matkalla pääset vierailemaan myös Frascatin viinialueella, joka sijaitsee puolen tunnin matkan päässä Roomasta. Frascatissa vieraillaan mm. Santa Benedettan viinitilalla, Castel Gandolfon jylhissä maisemissa ja Arte & Vino -viinibaarissa. Matkalla tutustutaan myös Orvieton historialliseen kaupunkiin, jossa käymme mm. Madonna del Latten viinitilalla. Upea Parco dei Principi -luksushotelli sekä neljän ruokalajin illallinen viineineen Pauline Borghese -ravintolassa kruunaavat upean matkan.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Herkuttelijoiden ruoka- ja viinimatka järjestetään marraskuussa 2023.

Tulossa matkaohjelmistoon:

5 790 euroa/hlö (2hh)

7 250 euroa/hlö (1hh)

Lähde ainutlaatuiselle elämysmatkalle Argentiinan ja Chilen tärkeimmille viinialueille!

Andien molemmin puolin sijaitsevien maiden maisemat salpaavat hengen lumihuippuisine vuorineen, vehreine laaksoineen ja vuolaine
virtoineen.

Matkalla tutustutaan myös Buenos Airesin värikkääseen ja eloisaan tangokaupunkiin sekä Chilen puolella Santiago de Chileen ja Santa Cruziin. Matkalla keskitytään etenkin Mendozan, Colchaguan laakson ja Santa Cruzin alueen viineihin. Herkulliset ruokailuhetket viineineen tekevät matkasta ikimuistoisen. Myös Andien ylitys Mendozasta Santiago de Chileen jättää matkailijaan jäljen.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 19.4. – Su 23.4.2023 (Huom! Matkan ajankohta siirtyi alkuperäisestä vuodella eteenpäin)

Helsinki-Bordeaux-Helsinki

1 695 euroa/hlö (2hh)

1 895 euroa/hlö (1hh)

Bordeaux on viininystävälle ja herkullisesta ruoasta pitävälle kulinaristinen paratiisi!

Sieltä löytyvät arvostetut viinintekijät sekä klassiset ja laadukkaat viinit. Paljon perinteistä mutta myös uutta. Matkalla tulevat tutuksi Bordeaux’n tunnetuimmat viinialueet; Médoc ja Saint-Emilion. Tutustumme myös suomalaiseen viinitilaan Chateau Carsiniin. Vierailemme kuuluisilla arvotiloilla sekä pienemmillä laadukkailla viinitiloilla, tapaamme viininviljelijöitä ja koemme sadonkorjuuajan vilinää.

Matkalla tutustumme myös maailman tunnetuimien ostereiden viljelyksiin sekäupeaan rantakaupunkiin Archachoniin, jossa nautimme tuoreita merenherkkuja.

Matkanjohtajana Bordeauxin asiantuntijaopas Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut:ilona@uniquewinetours.fi 

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
42
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!