Viinimatkat

Tarjoamme unohtumattomia elämyksiä ja klubilaisena matkustat edullisemmin!

Yhdessä matkanjärjestäjien kanssa uskomme, että koronaepidemian hellittäessä vastuullinen matkailu on pian mahdollista. Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!

Ulkomaan matkat

To 11.– Ke 23.2.2022

Helsinki-Doha-Auckland-Doha-Helsinki

5 680 euroa/hlö, 2hh

6 560 euroa/hlö, 1hh

Makumatka luonnonihmeiden ja tarujen Uuteen-Seelantiin. Elämys- matka herkkusuille ja hyvien viinien ystäville. Maan erinomaiset lihat, tuoreet merenherkut, hedelmät, juustot ja loistavat viinit hurmaavat viininharrastajan. Uudessa-Seelan- nissa viinitarhoja on pohjoissaaren kärjestä aina eteläsaaren vuorille saakka. Matkalla nähdään niin lu- misia vuoria, valkohiekkaisia ranto- ja kuin sademetsääkin. Mukana on viinintekijä Outi Jakovirta, jonka toinen kotimaa Uusi-Seelanti on.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 13.– Su 17.10.2021

Helsinki-Frankfurt-Helsinki

1 675 euroa/hlö, 2hh

1 895 euroa/hlö, 1hh

Lähde ihastuttavalle La Route des Vins D ́Alsace -viinireitille Ranskan Alsaceen tuhansien viinitarhojen keskelle aistimaan keskiaikaisten, pittoreskien kylien tunnelmaa. Matkalla tutustutaan historiallisen viinireitin viinitiloihin, opitaan paikal- lisesta viinikulttuurista ja nautitaan tunnelmasta erinomaisten viinien ja ranskalaisen keittiön herkkujen sii- vittäminä. Majoitumme tasokkaa- seen hotelliin Colmarin viehättävään kaupunkiin. Paluumatkalla tutustu- taan Saksan Pfaltzin alueen viinituo- tantoon. Matkalla mukana Ranskaan erikoistunut viiniasiantuntija Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 29.9. – Su 3.10.2021

Helsinki-Dubrovnik-Helsinki 

1 725 euroa/hlö, 2hh

1 930 euroa/hlö, 1hh

5 päivän viini- ja herkuttelumatkalla tutustumme häkellyttävän kauniiseen ja vuoristoiseen Montenegroon ja turkoosin Adrianmeren meren reunustamaan Kroatiaan. Ajamme Kotorin lahden ympäri yhtä maailman upeimpaa maisemareittiä. Skadar-järven kauniissa ympäristössä on pittoreskejä kyliä ja Podgorican kuuluisat viinialueet. Suurin osa viinitiloista on pieniä idyllisiä perhetiloja. Matkalla tutustumme Kroatian rannikon ja saarten ainutlaatuisiin viineihin, häkellyttävän kauniiseen Dubrovninkin historialliseen kaupunkiin, Peljesacin kauniiseen viinitiehen ja nautimme Stonin juuri pyydettyjä ostereita! Montenegron ja Kroatian herkullisia ruokia ja maineikkaita viinejä maistelemme tasokkaissa paikallisravintoloissa.

Matkalla majoitutaan tasokkaisiin hotelleihin. 2 yötä Montenegron Budvan rantakaupungissa, yksi yö Cavtatin kuvankauniissa rantamaisemissa ja yksi yö Korculassa turkoosin meren ympäröimällä vehreällä saarella..

Koe upea viinimatkaelämys Balkanin niemimaan huikeissa maisemissa viiniasiantuntija Antti Uusitalon mukavassa seurassa.

Varaukset ja tiedustelut: ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 22.9. – Su 26.9.2021

Helsinki-Bordeaux-Helsinki

1 695 euroa/hlö (2hh)

1 895 euroa/hlö (1hh)

Bordeaux on viininystävälle ja herkullisesta ruoasta pitävälle kulinaristinen paratiisi!

Sieltä löytyvät arvostetut viinintekijät sekä klassiset ja laadukkaat viinit. Paljon perinteistä mutta myös uutta. Matkalla tulevat tutuksi Bordeaux’n tunnetuimmat viinialueet; Médoc ja Saint-Emilion. Tutustumme myös suomalaiseen viinitilaan Chateau Carsiniin. Vierailemme kuuluisilla arvotiloilla sekä pienemmillä laadukkailla viinitiloilla, tapaamme viininviljelijöitä ja koemme sadonkorjuuajan vilinää.

Matkalla tutustumme myös maailman tunnetuimien ostereiden viljelyksiin sekäupeaan rantakaupunkiin Archachoniin, jossa nautimme tuoreita merenherkkuja.

Matkanjohtajana Bordeauxin asiantuntijaopas Virpi Sorvisto.

Varaukset ja tiedustelut:ilona@uniquewinetours.fi 

Ulkomaan matkat

Ke 1.9. – Su 5.9.2021

Modena-Verona-Gardajärvi

1 685 euroa/hlö (2hh)

1 885 euroa/hlö (1hh)

Veneton maakunnasta löytyy saapasmaan kenties monipuolisin viinivalikoima raikkaan keveistä valkoviineistä viettelevän täyteläiseen amaroneen.

Maakunnan pääkaupungin Veronan läheisyydessä sijaitsevat Valpolicellan ja Soaven tunnetut viinialueet. Parmesaanijuusto, balsamico-viinietikka ja parmankinkku ja monet muut ihanat italialaisruoat ovat kotoisin Emilia Romagnan lähiseudulta, ja niitä pääsemme matkalla maistelemaan. Näemme Garda-järven huippukauniit maisemat, jotka hurmaavat varmasti jokaisen.

Matkalla majoitumme Modenassa ja Veronassa. Matkaoppaana Italian asiantuntija Päivi Korjonen.

Varaukset ja tiedustelut ilona@uniquewinetours.fi 

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
30
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!