Klubiviinit

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle, laadukkaista viineistä kiinnostunut nautiskelija. Bouquet Clubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa valitsemiani klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan Viinikellari.comista – samoja viinejä on vaikea muualta löytää.  Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia aarteita tarjottavaksi teille klubilaislle.

Esittelemme näillä klubisivuilla parhaita paloja viinivalikoimasta – kurkkaa koko valikoima täältä!

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

199,00 € / 6 pulloa

Klubiviinilaatikosta löytyy upeita tarhaviinejä Wachausta. Luomuvalkoviinien tuottaja F.X. Pichler kuuluu Itävallan kirkkaimpiin tähtiin. Kaikki työskentely tarhoilla tapahtuu manuaalisesti ja luomu-menetelmiä noudattaen.

Täydellisiä viinejä täyteläisten punalihaisten kalaruokien sekä hapokkaiden kastikkeiden kera.

22,90 € / pullo

Erittäin kypsä, lähes eksoottisia hedelmiä aromeiltaan muistuttava tuoksu. Siinä on mangoa, hunajamelonia, makeaa mausteisuutta ja leveän kukkaisia vivahteita. Kuiva, mutta täyteläisen hedelmäinen maku toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viiniä sävyttävät lisäksi kermaiset, pähkinäiset ja hennon paahteiset aromit. Täyteläinen maku ryhdittyy leveän sitruksisen hapokkuuden ja tuoksunkin lupaaman mausteisuuden ansiosta. Viini jättää hieman suuta supistavan, aavistuksen kahvisenkin jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Runsaat punalihaiset kalaruoat. Myös selkeämakuinen vaalea liha paistettuna tai grillattuna.

19,90 € / pullo

Kypsän marjainen punaviini perheomisteiselta viinitilata Sardiniasta.

Kypsän marjainen, luonteikas, hapankirsikkaa, herukkaa, nahkaisuutta ja yrttisiä vivahteita muistuttava tuoksu. Keskitäyteläinen ja luonteikkaan aromikas maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on hyvin tuntuvaa yrttisyyttä, muhevaa maanläheisyyttä ja paahteisuutta. Hieman parfyyyminenkin kokonaisuus saa ryhdin hapankirsikkaisesta hapokkuudesta ja hieman suuta kuivattavasta tanniinisuudesta. Viini jättää luonteikkaan rustiikkisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini tummien, mielellään mediumkypsien liharuokien seuraan. Myös kovat, suolaiset juustot tai tuoreet valkohomejuustot.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!