Klubiviinit

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle, laadukkaista viineistä kiinnostunut nautiskelija. Bouquet Clubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa valitsemiani klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan Viinikellari.comista – samoja viinejä on vaikea muualta löytää.  Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia aarteita tarjottavaksi teille klubilaislle.

Esittelemme näillä klubisivuilla parhaita paloja viinivalikoimasta – kurkkaa koko valikoima täältä!

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Klubilaisen etuviini

25,30 €

Kuukauden klubiviini

270,00 € / 6 pulloa

Klubilaisen etuviini

44,50 €

Klubilaisen etuviini

47,85 € / pullo

Rhonelainen viiden tähden huippuvalkoviini tunnetulta Stéphane Ogierin tilalta.

Erittäin leveän hedelmäinen, eksoottisia vivahteita, makeaa mausteisuutta ja kukkaisuutta aromeiltaa muistuttava, parfyymisen kukkainen tuoksu. Täyteläinen, erittäin runsashedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on tuntuvaa hunajaisuutta ja tuoksunkin lupaamaa trooppisuutta. Vaikka maku on suuntäyttävä, tuo miellyttävä hapokkuus ja makea mausteisuus kokonaisuuteen tasapainoa ja kantaa viiniä pitkään maistuvaan, öljyiseen jälkimakuun.

Kuukauden klubiviini

270,00 € / 6 pulloa

Klubiviinit on valittu jouluista herkuttelua silmälläpitäen. Pakettiin on poimittu erityylisiä eurooppalaisia huippuviinejä, jotka edustavat tyylikkäästi alueidensa viinityylejä.

Rajoitettu erä.

Klubilaisen etuviini

44,50 € / pullo

Kauniisti kypsynyt viiden tähden vuosikertaviini vanhoista köynnöksistä.

Avoin ja hieman kehittynyt tuoksu on sävytykseltään erittäin tumma. Siinä on mustaherukkaa, karhunvatukkaa, paahteista mausteisuutta ja nahkaisuutta. Tuoksua sävyttävät lisäksi kuivattujen hedelmien, yrttien ja hennon kahvinkin vivahteet. Melko täyteläinen maku on sekin hieman kehittynyt. Vaikka maku on jo kehittynyt, on se vielä hyvin ryhdikäs. Reilu hapokkuus ja hieman suuta kuivattavat tanniinit pitävät siitä huolen. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, monivivahteisen jälkivaikutelman.

Klubilaisen etuviini

25,25 € / pullo

Hieman kehittynyt, persikkaa, sen kiveä, hentoa hunajaa, omenaa ja kainoa vahamaisuuttakin viestivä, moniulotteinen tuoksu. Maku on lähes kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on poikkeuksellisen herkullinen hedelmäisyys, joka tuo mieleen myös aprikoosin ja hunajamelonin. Vienosta makeudesta huolimatta viini on mukavasti tasapainossa ja eloisa hapokkuus kantaakin kokonaisuutta veden kielelle nostattavaan, pitkään, sitruksiseen ja omenaiseen jälkimakuun.

Klubilaisen etuviini

325 € / 6 pulloa

Tämä klubiviinipaketti takaa viimeisen päälle tyylikkään kesäherkuttelun. Tarjolla on kolmen eri tuottajan kolme erilaista vuosikertasamppanjaa. Joseph Perrier -viinitalolla on 195 vuoden historia Champagnen maakunnassa. Viinipaketin samppanja on huippuvuosikertaa 2008. Paketin toisen viinin on tuottanut biodynaamisen samppanjatuotannon pioneeri Champagne Fleury ja se on vuodelta 2009. Kolmas samppanja on roseesamppanja, jonka on tuottanut vuonna 1838 perustettu maineikas Deutzin samppanjatalo.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
30
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!