Klubiviinit

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle, laadukkaista viineistä kiinnostunut nautiskelija. Bouquet Clubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa valitsemiani klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan Viinikellari.comista – samoja viinejä on vaikea muualta löytää.  Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia aarteita tarjottavaksi teille klubilaislle.

Esittelemme näillä klubisivuilla parhaita paloja viinivalikoimasta – kurkkaa koko valikoima täältä!

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Klubilaisen etuviini

19,90 €

Kuukauden klubiviini

165,00 € / 6 pulloa

Klubilaisen etuviini

69,90 €

Klubilaisen etuviini

49,90 € / pullo

Runsaan mausteinen samppanja.

Hyvin leveä ja erittäin tyylikkäästi kehittynyt tuoksu, jossa on kypsän omenan ja pähkinän vivahteita sekä paahteisuutta. Kuivassa mutta kypsän hedelmäisessä maussa voi aistia tuoksun aromien lisäksi sitruksisuutta sekä tuntuvaa mineraalisuutta. Erittäin tyylikkäät kuplat tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Pitkä, veden kielelle nostava jälkimaku. Viiniä on kypsytetty pullossa hiivasakan kanssa yli kuuden vuoden ajan.

Kuukauden klubiviini

119,00 € / 6 pulloa

Ranskalaisen Domaine des Garriguettesin viinit syntyvät välimerellisessä ilmastossa Etelä-Rhônen jokilaaksossa. Klubiviinilaatikossa on biodynaamisen tilan herkulliset lajikeviinit Cinsault’sta, Grenachesta ja Syrah’sta.

Suurin osa Rhônen viineistä on usean lajikkeen sekoituksia. Domaine des Garriguettesin perhetila Etelä-Rhônessa valmistaa alueelle harvinaisia yhden lajikkeen viinejä. Tavoitteena on aiempaa enemmän
raikkautta ja vähemmän uutosta.

Klubilaisen etuviini

22,90 € / pullo
(27,90 €)

Biodynaaminen herkku Aligote-lajikkeesta! Château de Garnerot on kuuden hehtaarin viinitila, jonka tarhoja ollaan sertifioimassa luomuksi ja osalla noudatetaan jo biodynaamisen viljelyn periaatteita.

Tuoksu on hennon paahteinen, kypsä, lähes eksoottisen hedelmäinen. Siinä on persikkaa, omenaa, hentoa hunajamelonia ja ananakseenkin vivahtavia piirteitä. Kuiva, mutta kypsän hedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi pähkinää, kermaisuutta ja lähes hillotun sitruunan vivahdetta. Makea mausteisuus ja eloisa sitruksinen hapokkuus tuovat viiniin ryhtiä ja kantavat kokonaisuutta kevyesti suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Klubilaisen etuviini

119,90 € / 6 pulloa
(138,00 €)

Nämä klubiviinit tuovat tuulahduksia eteläisestä Australiasta.

Viinit on tuottanut suhteellisen tuore tekijä Australian viinimaailmassa, Zonte’s Footstep -niminen tuottaja. Hieman Adelaiden eteläpuolelle sijaitseva viinitilan tarina sai alkunsa kun pieni ystävien joukko päätti vuonna 1999 hankkia viinitarhoja ja istuttaa niille Viognieria, Sangiovesea ja muutamaa muuta mielenkiintoista rypälelajiketta. Vuonna 2003 valmistui tilalta ensimmäiset viinit. Viinitilan johdossa on tänä päivänä itseään viininviljelijäksi kutsuva Brad Rey. Hän ja tiiminsä tuottavat nykyään viinejä McLaren Valen, Langhorne Creekin, Fleurieun, Adelaide Hills’n ja Barossan viinialueilta. Osa rypäleistä tulee omilta tarhoilta ja sen lisäksi rypäleitä myös ostetaan pitkäaikaisilta sopimusviljelijöiltä. Brad Reyn ja tilan tavoitteena on tuoda kunkin alueen ja lajikkeen ominaispiirteitä esiin mahdollisimman tyylipuhtaasti.

Nyt tarjoamme tilattavaksi kolmen punaviinin tutustumispaketin eri lajikkeisiin ja viinialueisiin. Kaikki viinit ovat jo valmiita nautittavaksi, mutta kestävät varastointia useiden vuosien ajan.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!