Klubiviinit

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle, laadukkaista viineistä kiinnostunut nautiskelija. Nykyään klubiin voi liittyä kuka tahansa, eli kaikki edut ovat tarjolla myös muille kuin Viinilehden lukijoille, joita ajatellen klubi alun perin perustettiin. Bouquet Clubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa valitsemiani klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan Viinikellari.comista – samoja viinejä on vaikea muualta löytää.  Esimme jatkuvasti uusia kiinnostavia aarteita tarjottavaksi teille klubilaislle.

Esittelemme näillä klubisivuilla parhaita paloja viinivalikoimasta – kurkkaa koko valikoima täältä!

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Klubilaisen etuviini

15,15 €​

Klubilaisen etuviini

27,40€ / pullo

Todellinen Loiren helmi! Hienostunut ruokaviini – kokeile vaikkapa juhlapöydän savustettujen kalojen ja suuntäyttävien äyriäisalkupalojen kaverina. Viinilehden arvioissa 4 tähteä.

Hyvin leveä, kypsän omenainen, persikkaa, hunajaa, makeita mausteita ja tiettyä kermaisuuttakin tarjoileva, herkullinen tuoksu. Maku on kuiva ja toistaa tuoksun aromit. Viinin varsin rotevasta suutuntumasta voi erottaa lisäksi tuntuvaa yrttisyyttä, mineraalisuutta, sitruksia ja karvasmanteliakin. Reilu hapokkuus tuo mausteisen hedelmäiseen, hieman öljyiseenkin suutuntumaan ryhtiä ja kantaa kokonaisuutta erittäin pitkään maistuvaan, omenaiseen, hieman nielua karhentavaan, napakkaan ja rotevaan jälkimakuun.

Kuukauden klubiviini

132,00 € / laatikko (norm. 139,50 €)

Tällä kertaa klubiviinipaketti sisältää kahta persoonallista rypälelajiketta, Cabernet Francia ja Saperavia. Saperavi -viini tulee Australiasta, lämpimän Barossa Valleyn auringon alta ja toinen viini tulee Ranskasta, pikkuruiselta Saint-Nicolas-de Bourgueilin alueelta Loire -joen laaksosta Yannick Amirault’n tilalta.

Laatikossa 3 pulloa kumpaakin viiniä. Rajoitettu erä.

15,15 € / pullo

Mehukas 100 % Garnacha -viini, joka on valmistettu Sierra de Gredosin vuoristosta, 45-vuotiasta köynnöksistä kerätyistä rypäleistä. Viinilehden arvioissa 4 tähteä.

Nuorekkaan marjainen ja luonteikas tuoksu. Siinä on hapankirsikkaa, kypsiä metsän punaisia karpaloita ja puolukoita – myös orastavaa nahkaisuutta ja kukkaisuutta. Keskitäyteläinen, tuoksun aromit toistava maku on suutuntumaltaan miellyttävän mehukas. Hentoa metsän aluskasvillisuuttakin tarjoava, harmoninen viini saa tasapainon pehmeistä tanniineista ja viehkeän marjaisesta hapokkuudesta. Viini jättää tasaisen, hennon paahteisen ja nahkaisen, parfyymisenkin jälkivaikutelman.

Klubilaisen etuviini

25,25 € / pullo

Hieman kehittynyt, persikkaa, sen kiveä, hentoa hunajaa, omenaa ja kainoa vahamaisuuttakin viestivä, moniulotteinen tuoksu. Maku on lähes kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on poikkeuksellisen herkullinen hedelmäisyys, joka tuo mieleen myös aprikoosin ja hunajamelonin. Vienosta makeudesta huolimatta viini on mukavasti tasapainossa ja eloisa hapokkuus kantaakin kokonaisuutta veden kielelle nostattavaan, pitkään, sitruksiseen ja omenaiseen jälkimakuun.

Klubilaisen etuviini

20,50 € / pullo (Norm. 22,00 €)

Yli 50 vuotiaista köynnöksistä käsin kerätyistä Grenache -rypäleistä valmistettu mehukas punaviini.

Viini tulee Etelä-Ranskan Languedocista, Aubais’n keskiaikaisessa kylässä sijaitsevalta Domaine Aubaï Meman viinitilalta. Viinintekijä Mark Haynesin tavoitteena on valmistaa viinejä jotka parhaalla mahdollisella tavalla ilmaisevat rypälelajikkeensa, ympäristönsä ja jo 93 miljoonaa vuotta sitten muodostuneen maaperänsä ainutlaatuista luonteikkuutta.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
30
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!