Klubiviinit

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle, laadukkaista viineistä kiinnostunut nautiskelija. Bouquet Clubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa valitsemiani klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan Viinikellari.comista – samoja viinejä on vaikea muualta löytää.  Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia aarteita tarjottavaksi teille klubilaislle.

Esittelemme näillä klubisivuilla parhaita paloja viinivalikoimasta – kurkkaa koko valikoima täältä!

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Klubilaisen etuviini

32,90 €

Kuukauden klubiviini

139,00 € / 6 pulloa

Klubilaisen etuviini

39,90 €

Klubilaisen etuviini

49,90 € / pullo

Runsaan mausteinen samppanja.

Hyvin leveä ja erittäin tyylikkäästi kehittynyt tuoksu, jossa on kypsän omenan ja pähkinän vivahteita sekä paahteisuutta. Kuivassa mutta kypsän hedelmäisessä maussa voi aistia tuoksun aromien lisäksi sitruksisuutta sekä tuntuvaa mineraalisuutta. Erittäin tyylikkäät kuplat tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Pitkä, veden kielelle nostava jälkimaku. Viiniä on kypsytetty pullossa hiivasakan kanssa yli kuuden vuoden ajan.

Kuukauden klubiviini

139,00 € / 6 pulloa

Espanjalaista Casal de Armánin tilaa pidetään Ribeiron viinialueen nousevana tähtenä Galiciassa. Köynnökset kasvavat vanhoissa roomalaisaikaisissa tarhoissa. Viinien mausta voi aistia Atlantin.

Tarjoamme nyt tilattavaksi tuottajalta harvinaisen kolmen viinin paketin. Galiciassa valtamerellinen ja välimerellinen ilmasto kohtaavat toisensa. Ribeirolaisen Casal de Armánin viinit kirkastavat alueen mainetta puhdas piirteisellä eleganssillaan ja raikkaudellaan. Käytä ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi.

Hyvin rajoitettu erä.

Klubilaisen etuviini

26,90 € / pullo

Biodynaaminen herkku Aligote-lajikkeesta! Château de Garnerot on kuuden hehtaarin viinitila, jonka tarhoja ollaan sertifioimassa luomuksi ja osalla noudatetaan jo biodynaamisen viljelyn periaatteita.

Tuoksu on hennon paahteinen, kypsä, lähes eksoottisen hedelmäinen. Siinä on persikkaa, omenaa, hentoa hunajamelonia ja ananakseenkin vivahtavia piirteitä. Kuiva, mutta kypsän hedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi pähkinää, kermaisuutta ja lähes hillotun sitruunan vivahdetta. Makea mausteisuus ja eloisa sitruksinen hapokkuus tuovat viiniin ryhtiä ja kantavat kokonaisuutta kevyesti suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Klubilaisen etuviini

164,00 € / 6 pulloa

Espanja-teemaiseen viinipakettiin kuuluu kolme laadukasta Montesancon Bobal-köynnöksistä valmistettua punaviiniä sekä yli 50-vuotiaiden Macabeo-köynnösten kuohu- ja valkoviiniä. Viinit tulevat historialliselta Casa de la Vinan viinitilalta Valencian maakunnasta.

Paketin punaviini tehdään satavuotiaiden Bobal-köynnösten rypäleistä, joista osa käy kuorien kanssa terästankeissa, osa vanhoissa tammitynnyreissä. Malolaktinen käyminen ja kypsytys (12 kk) tapahtuu uudessa tammessa. Paketin kuohu- ja valkoviinit tehdään yli 50-vuotiaiden Macabeo-köynnösten rypäleistä. Kuohuviiniä varten rypäleet maseroidaan (36 h) viileässä, puristetaan hellävaroen ja käytetään tammitynnyreissä. Toisen käymisen ajan viini lepää pullossa hiivasakan päällä. Valkoviiniä varten rypäleet kylmämaseroidaan (24 h) kuorien kanssa. Viini käytetään tammitynnyreissä ja kypsytetään terästankissä hienon hiivasakan päällä.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!