Jäsenedut

Löydät tältä sivulta näyteikkunan klubin tarjoamiin etuihin.

Klubilaisen etuviini

27,40 € / pullo

Todellinen Loiren helmi! Hienostunut ruokaviini – kokeile vaikkapa juhlapöydän savustettujen kalojen ja suuntäyttävien äyriäisalkupalojen kaverina.

Hyvin leveä, kypsän omenainen, persikkaa, hunajaa, makeita mausteita ja tiettyä kermaisuuttakin tarjoileva, herkullinen tuoksu. Maku on kuiva ja toistaa tuoksun aromit. Viinin varsin rotevasta suutuntumasta voi erottaa lisäksi tuntuvaa yrttisyyttä, mineraalisuutta, sitruksia ja karvasmanteliakin. Reilu hapokkuus tuo mausteisen hedelmäiseen, hieman öljyiseenkin suutuntumaan ryhtiä ja kantaa kokonaisuutta erittäin pitkään maistuvaan, omenaiseen, hieman nielua karhentavaan, napakkaan ja rotevaan jälkimakuun.

Kuukauden klubiviini

132 € / laatikko 

Tällä kertaa klubiviinipaketti sisältää kahta persoonallista rypälelajiketta, Cabernet Francia ja Saperavia. Saperavi -viini tulee Australiasta, lämpimän Barossa Valleyn auringon alta ja toinen viini tulee Ranskasta, pikkuruiselta Saint-Nicolas-de Bourgueilin alueelta Loire -joen laaksosta Yannick Amirault’n tilalta.

Laatikossa 3 pulloa kumpaakin viiniä. Rajoitettu erä.

Decanterin kausietu

Coravin mullistaa tavan nauttia viinejä.

Klubihinta 150,00 € (norm. 199,00 €)

Coravin Model Three -laitteen avulla aloittelevakin viiniharrastaja pääsee käsiksi huippuviineihin lasillinen kerrallaan. Laitteen avulla on mahdollista kaataa pullosta viiniä lasiin avaamatta korkkia. Viini säilyy pullossa maistamisenkin jälkeen yhtä hyvänä kuin avaamattomassa pullossa.

Bouquet Club -jäsenille Coravin Model 3 -laite nyt erikoishintaan 150 € (norm. 199 €).

Kausiedun saat verkkokaupassa koodilla: bccoravin.

Toimi nopeasti, etuhinta voimassa 19.5.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Klubilaisen etuviini

25,25 € / pullo

Hieman kehittynyt, persikkaa, sen kiveä, hentoa hunajaa, omenaa ja kainoa vahamaisuuttakin viestivä, moniulotteinen tuoksu. Maku on lähes kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on poikkeuksellisen herkullinen hedelmäisyys, joka tuo mieleen myös aprikoosin ja hunajamelonin. Vienosta makeudesta huolimatta viini on mukavasti tasapainossa ja eloisa hapokkuus kantaakin kokonaisuutta veden kielelle nostattavaan, pitkään, sitruksiseen ja omenaiseen jälkimakuun.

Klubilaisen etuviini

20,50 € / pullo (Norm. 22,00 €)

Yli 50 vuotiaista köynnöksistä käsin kerätyistä Grenache -rypäleistä valmistettu mehukas punaviini.

Viini tulee Etelä-Ranskan Languedocista, Aubais’n keskiaikaisessa kylässä sijaitsevalta Domaine Aubaï Meman viinitilalta. Viinintekijä Mark Haynesin tavoitteena on valmistaa viinejä jotka parhaalla mahdollisella tavalla ilmaisevat rypälelajikkeensa, ympäristönsä ja jo 93 miljoonaa vuotta sitten muodostuneen maaperänsä ainutlaatuista luonteikkuutta

Klubiviinit

Tilaa klubi-isännän suosittelemat laatuviinit tarjoushinnoin

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle laadukkaista viineistä kiinnostunut Viinilehden lukija. Sinulla on jäsenenä mahdollisuus ostaa valitsemiamme klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan viinikellari.comista – samoja viinejä et Alkon valikoimasta löydä. Tervetuloa klubiin! ― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Viinikoulu

Saat 10 € alennusta Viinikoulusta

Viinilehden viinikoulu jatkuu taas keväällä 2021. Klubilaisena opiskelet viinejä etuhintaan. Viinilehden Viinikoulu sijaitsee Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintolassa.

Viinilehden Viinikoulun ote on rento ja välitön. Keskustelu on avointa, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on vähintään 6 huolella valittua, laadukasta viiniä

Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat: viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden oma asiantuntija Antti Rinta-Huumo.

Tervetuloa mukaan!

Viinimatkat

Varaa viinimatka ja nauti!

Tarjoamme unohtumattomia makuelämyksiä ja klubilaisena matkustat edullisemmin!

Vallitsevassa maailmantilanteessa myös viinimatkailu on muuttanut muotoaan. Yhdessä matkanjärjestäjien kanssa uskomme, että vuoden 2021 aikana matkustaminen on taas mahdollista ulkomaillakin.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matka jo nyt!

Eturavintolat

Viidenkympin villitys - loistoviinejä 50 euron pullohintaan

Ravintolat ympäri Suomen tarjoavat laadukkaita etuviinejä klubilaisille ravintolan listahintaa edullisemmin. Viidenkympin villitys on ravintolan viinilistalta löytyvä erityisen loistava viini, jonka klubilaisena saat erikoishintaan VAIN 50 € / pullo.

Voit säästää klubin jäsenmaksun jo yhdellä käyttökerralla!

Decanter klubietu

15 % alennus ostoksen loppusummasta

Viini- ja keittiötarvikkeiden erikoisliike Decanter tarjoaa Bouquet Clubin jäsenille 15 % alennuksen ostoksen loppusummasta.

Etu on voimassa myymälöissä Helsingissä (Yrjönkatu 34) ja Espoossa (Kauppakeskus Iso Omena). Alennus koskee vain normaalihintaisia ostoksia. Alennus ei koske viinikaappeja eikä lahjakortteja.

Decanterin klubiedun saat myymälöissä nimelläsi. Etu on voimassa 31.12.2021 saakka.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
30
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!