Jäsenedut

Löydät tältä sivulta näyteikkunan klubin tarjoamiin etuihin.

Klubilaisen etuviini

26,90 € / pullo

Biodynaaminen herkku Aligote-lajikkeesta. Château de Garnerot on kuuden hehtaarin viinitila, jonka tarhoja ollaan sertifioimassa luomuksi ja osalla noudatetaan jo biodynaamisen viljelyn periaatteita.

Tuoksu on hennon paahteinen, kypsä, lähes eksoottisen hedelmäinen. Siinä on persikkaa, omenaa, hentoa hunajamelonia ja ananakseenkin vivahtavia piirteitä. Kuiva, mutta kypsän hedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi pähkinää, kermaisuutta ja lähes hillotun sitruunan vivahdetta. Makea mausteisuus ja eloisa sitruksinen hapokkuus tuovat viiniin ryhtiä ja kantavat kokonaisuutta kevyesti suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Kuukauden klubiviini

195,00 € / 6 pulloa

Nämä klubiviinit ovat paitsi herkullisia aperitiiveja, myös mainioita ruokasamppanjoita. Paistetut tai grillatut kalat ja äyriäiset tuovat esiin kuohuvien kypsänhedelmäiset vivahteet.

Tarjoamme nyt tilattavaksi tuottajalta eksklusiivisen kolmen samppanjan paketin. Käytä ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi ja pääset maistamaan tuottajan Prestige Premier Cru, Millésime sekä Sublime Cuvée -samppanjoita.

Klubilaisen etuviini

164,00 € / 6 pulloa

Espanja-teemaiseen viinipakettiin kuuluu kolme laadukasta Montesancon Bobal-köynnöksistä valmistettua punaviiniä sekä yli 50-vuotiaiden Macabeo-köynnösten kuohu- ja valkoviiniä. Viinit tulevat historialliselta Casa de la Vinan viinitilalta Valencian maakunnasta.

Paketin punaviini tehdään satavuotiaiden Bobal-köynnösten rypäleistä, joista osa käy kuorien kanssa terästankeissa, osa vanhoissa tammitynnyreissä. Malolaktinen käyminen ja kypsytys (12 kk) tapahtuu uudessa tammessa. Paketin kuohu- ja valkoviinit tehdään yli 50-vuotiaiden Macabeo-köynnösten rypäleistä. Kuohuviiniä varten rypäleet maseroidaan (36 h) viileässä, puristetaan hellävaroen ja käytetään tammitynnyreissä. Toisen käymisen ajan viini lepää pullossa hiivasakan päällä. Valkoviiniä varten rypäleet kylmämaseroidaan (24 h) kuorien kanssa. Viini käytetään tammitynnyreissä ja kypsytetään terästankissä hienon hiivasakan päällä.

Klubiviinit

Tilaa klubi-isännän suosittelemat laatuviinit tarjoushinnoin

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu Sinulle laadukkaista viineistä kiinnostunut Viinilehden lukija. Sinulla on jäsenenä mahdollisuus ostaa valitsemiamme klubiviinejä tarjoushinnoin suoraan viinikellari.comista – samoja viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Tervetuloa klubiin!

― Antti Rinta-Huumo, Klubi-isäntä

Viinikoulu

Saat 10 € alennusta Viinikoulusta

Viinilehden viinikoulu jatkuu – tervetuloa mukaan!

Klubilaisena opiskelet viinejä etuhintaan. Viinilehden Viinikoulu sijaitsee Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintolassa.

Viinilehden Viinikoulun ote on rento ja välitön. Keskustelu on avointa, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Viinistä etsitään nautintoa sekä kiinnostavia makuja ja tuoksuja. Jokaisena viinikouluiltana tarjolla on vähintään 6 huolella valittua, laadukasta viiniä

Viinikoulua vetävät Suomen johtavat viiniasiantuntijat: viinikoulun rehtori Mika Vanne (Winesense Oy) ja Viinilehden oma asiantuntija Antti Rinta-Huumo.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Tervetuloa mukaan!

Viinimatkat

Varaa viinimatka ja nauti!

Tarjoamme unohtumattomia makuelämyksiä ja klubilaisena matkustat edullisemmin.

Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matka jo nyt!

Eturavintolat

Viidenkympin villitys - loistoviinejä 50 euron pullohintaan

Ravintolat ympäri Suomen tarjoavat laadukkaita etuviinejä klubilaisille ravintolan listahintaa edullisemmin. Viidenkympin villitys on ravintolan viinilistalta löytyvä erityisen loistava viini, jonka klubilaisena saat erikoishintaan VAIN 50 € / pullo.

Voit säästää klubin jäsenmaksun jo yhdellä käyttökerralla!

Decanter klubietu

Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista

Viini- ja keittiötarvikkeiden erikoisliike Decanter tarjoaa
Bouquet Clubin jäsenille 30 prosentin alennuksen
Riedel-tuotteista vuoden 2023 ajan.

Etu on voimassa Decanter-myymälöissä Helsingissä
(Yrjönkatu 34) ja Espoossa (Kauppakeskus Iso Omena) sekä decanter.fi -verkkokaupassa.
Alennuksen saa normaalihintaisista ostoksista. Etu ei koske
viinikaappeja eikä lahjakortteja.

Verkkokaupassa koodilla BOUQUETCLUB2023
Etu on henkilökohtainen ja voimassa vuoden 2023 loppuun asti.

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
49
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • Viini & Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa ilmainen sisäänpääsylippu
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä 30 % alennus Riedel -tuotteista
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!