Eturavintolat

Viinilehti on valinnut joukon Suomen kiinnostavampia ravintoloita. Tältä sivulta löydät listan vaihtuvista ravintolaeduista, jotka voit Bouquet Clubin jäsenenä hyödyntää. Kerrothan klubijäsenyydestäsi jo varausta tai tilausta tehdessäsi. Lisätietoja klubilaisten eduista saat suoraan ravintolasta. 

Viidenkympin villitys -etuviini: Saat laadukkaan etuviinin ravintolan listahintaa edullisemmin. Klubilaisena saat etuviinin hintaan 50 € / pullo. Erikoishinta on hyödynnettävissä koko seurueelle ja viinejä on tarjolla rajoitetusti.

Klubietu: Klubietu on ravintolan tarjoama muu vaihtuva tarjous, joka on esitelty alla. Myös klubietu on hyödynnettävissä koko seurueelle. Muutokset eduissa mahdollisia.

Koronarajoitukset: Rajoitukset ravintoloiden aukioloaikoihin ja asiakasmääriin vaihtelevat eri maakunnissa. Ajan tasalla olevat tiedot koronarajoituksista löydät valtioneuvoston nettisivuilta. Tarkista COVID-19-pandemian vaikutukset ravintoloiden aukioloaikoihin ravintoloiden omilta nettisivuilta.

Nautinnollisia hetkiä makuelämysten äärellä!

Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Valitsemme sesongin mukaan kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita.

Etuviini (50 € / plo): 2016 BODEGAS 1808 Jenaro Fernández, Espanja

osoite

Limnellinaukio, Kirkkonummi

puhelin

+358 50 433 8700

sahkoposti

bistromat@bistromat.fi

 Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Viinilista painottuu eurooppalaisiin viineihin, mukana on niin kestävän kehityksen kuin luomuviinejäkin, ja ateriakokonaisuuksiin valitussa viinipaketissa on aina mukana jokin viinikellarimme harvinaisuuksista.

Etuviini (50 € / plo): 2016 Bodegas 1808 Jenaro Fernández, Espanja

osoite

Länsituuli 5, Espoo

puhelin

+358 50 330 8398

sahkoposti

bistromat.tapiola@bistromat.fi

Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Aikaisemmin Johtokunnan Huvilana tunnettu talo on nyt avoinna kaikille lounas- ja tilausravintolana.

Arvostettu Rôtisseurs-kilpi on luovutettu Ravintola Kymin Huvilalle syksyllä 2020. 

Etuviini (50 € / plo): Mazzei Ser Lapo Chianti Classico Riserva, Italia

osoite

Ahlmanintie 1, Kuusankoski

puhelin

+358 50 454 7527

sahkoposti

info@kyminhuvila.fi

Murun viinibaarissa on laseittain tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima laatuviinejä, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.

Etuviini (50 € / plo): Valmiñor Davila Albarino 2019, Espanja

Klubietu: Murun viinibaari tarjoaa Murun päivän risottoa ja lasin risotolle sovitettua viiniä 20 € / hlö (norm. 27 €). Etu 2 hengelle ja voimassa 21.10.2021 saakka.

osoite

Lönnrotinkatu 14, Helsinki

puhelin

+358 300 472 339

sahkoposti

varaukset@murudining.fi

Vanhan oluttehtaan tiloissa toimiva ravintola Musta Lammas tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä kellariholveissa viininautintojen ryhdittämänä. Ravintola osaa yhdistää annoksiinsa Kuopion alueen oman ruokakulttuurin raaka-aineita yllätyksellisesti. Viinilista koostuu huippuviineistä ympäri maailman ja antaa myös hintojen puolesta luvan viininnauttimiseen.

Etuviini (50 € / plo): Casisano Rosso di Montalcino, Italia

osoite

Satamakatu 4, Kuopio

puhelin

+358 17 5810 458

sahkoposti

ravintola@mustalammas.net

Elegantti, talon henkeä kunnioittaen remontoitu kansainvälisen tason Viinibaari on kiinteä osa fine dining -ravintola Pöllöwaarin toimintaa. Viinibaari on suunnattu kaikille viineistä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta palvelusta ja laadukkaista tuotteista rauhallisessa, yksilöllisessä ilmapiirissä, kaupungin asiantuntevimman henkilökunnan palveltavana.

Etuviini (50 € / plo): Dominique Piron Morgon Côte du Py 2018, Ranska

osoite

Yliopistonkatu 23, Jyväskylä

puhelin

+358 14 333 900

sahkoposti

info@hotelliyopuu.fi

Ravintola Aito tarjoilee makuelämyksiä puhtaista, tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista. Ruoka on tyyliltään konstailematonta ja maukasta. Viinilista koostuu perinteisistä laatuviineistä sekä innovatiivisista yllätyksistä ympäri maailman. Viinitarjonnasta löytyy tuntemattomampia pientuottajia sekä luonnonmukaisesti ja biodynaamisesti valmistettuja viinejä.

Etuviini (50 € / plo): Domaine du Vieux Pressoir Saumur Puy Notre Dame Caradoc 2019, Ranska

Klubietu: Tarjoaa 6 ruokalajin Aitoa-menun jäsenille ja korkeintaan 6 hengen seurueille 20 prosentin alennuksella. Keittiön päivän suositusten mukaan rakentuvan nimikkomenun etu on voimassa ennakkovarauksesta 3.12.2021 saakka. Ilmoita varauksen yhteydessä allergiat ja ”klubietu”.

osoite

Museokatu 29, Helsinki

puhelin

+358 9 454 4303

sahkoposti

ravintola-aito@ravintola-aito.fi

Ravintola C on hyvän ruoan ja viinin koti Tampereella. Ravintolan henki rakentuu hyvästä palvelusta, erinomaisesta ruoasta ja nautinnollisista juomista. Ruokien suunnittelussa on otettu huomioon viini ja ravintolaa voisi kuvailla viiniystävälliseksi. Viinejä voi nauttia laseittain, pulloittain sekä listan ulkopuolelta.

Etuviini (50 € / plo): Domaine des Entrefaux Crozes- Hermitage Rouge 2019, Ranska

Klubietu: Lasilliset samppanjaa kahdelle hengelle menun yhteydessä. Etu voimassa toistaiseksi. 

osoite

Rautatienkatu 20, Tampere

puhelin

+358 10 6179 760

sahkoposti

c@ravintola-c.fi

Henriks on pieni ja trendikäs, tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa. Ravintola tekee yhteistyötä pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin.

Etuviini (50 € / plo): Paramos de Nicasia Tinto, Espanja

osoite

Satamakatu 7, Tampere

puhelin

+358 20 766 9062

sahkoposti

henriks@henriks.fi

Juurella on ominut eteläpohjalaisuuden parhaat piirteet vieraanvaraisuuden ja kunnianhimon. Ravintola luo jatkuvasti muuttuvia ruoka-annoksia kauden raaka-aineiden ympärille.

Etuviini (50 € / plo): Egon Müller Château Béla Pinot Noir 2016, Saksa

Klubietu: Torstai Tastingit jatkuvat lakeuksilla. 

  • 4.11. perehdytään Antti Hämäläisen johdolla Italiaan

Klubin jäsenenä osallistut iltoihin 10 % alennuksella. Varaa paikkasi etukäteen suoraan ravintolasta.

osoite

Keskustori 1, Seinäjoki

puhelin

+358 6 414 0720

sahkoposti

ravintola@juurella.fi

Ravintola Kajo on kolmen intohimoisen tekijän pitkäaikainen unelma, jonka toteutus on jämpti: luonnon puhtaimmat maut siivitetään vieraanvaraisella ja välittömällä palvelulla sekä tarinoilla ja tunnelmalla, joka vangitsee kuin fiilis auringon laskiessa, illan kajossa.

Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Etuviini (50 € / plo): Domaine de l’Ecu Marguerite, Ranska

osoite

Rautatienkatu 12, Tampere

puhelin

+358 50 329 8044

sahkoposti

kajo@kajoravintola.fi

Ravintola Kylä tarjoaa selkeitä, sesonkeja seuraavin raaka-ainein valmistettuja annoksia Eurooppalaisen viinilistamme tukemana ja kotimaisia lähituottajia suosien. Tervetuloa varauksella tai ilman!

Etuviini (50 € / plo): Poggio ai Grilli Chianti Riserva Organic, Italia

osoite

Tapiontori 3, Espoo

puhelin

+358 45 276 9596

sahkoposti

ravintola@tapiolankyla.fi

Vuonna 1982 Kouvolan keskustaan herkkusuita palvelemaan perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä.

Etuviini (50 € / plo): Ornellaia Le Volte 2017, Italia

osoite

Kouvolankatu 34, Kouvola

puhelin

+358 5 311 6961

sahkoposti

susanna.kurvinen@restauranteole.fi

Pihvitupa on tunnelmallinen, 60-paikkainen A la carte-ravintola. Tarjoamme ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomaisen viinivalikoiman.

Etuviini (50 € / plo): Fontanafredda Alta Langa Contessa Rosa, Italia

Klubietu: Pihvitupa arjoaa 3 ruokalajin nauttijalle jälkiruoan yhteydessä lasillisen Blandys Alvada 5YO Reserva Madeira -viiniä.

osoite

Hilmantori 2, Kalajoki

puhelin

+358 8 466 608

sahkoposti

myynti@ravintolapihvitupa.fi

Bouquet Club etsii uusia ravintoloita mukaan klubiohjelmaan. Ilmoittaudu mukaan tarjoamaan makuelämyksiä elämästä nautiskeleville viininystäville tai ilmianna meille ravintola, jonka haluaisit mukaan tarjoamaan klubielämyksiä.

osoite
puhelin
sahkoposti
kotisivu

Kahden viiniammattilaisen omaleimainen tasokas viiniravintola tarjoilee viiniä suurella sydämellä Turussa. Valikoimassa on yli 160 nimikettä ja suurta osaa niistä saa laseittain. Viineistä voi rakentaa oman pruuvin, sillä ne on hinnoiteltu myös maisteluannoksina. Nälän yllättäessä voi ravintolassa nauttia pieniä tapas-tyylisiä ruokapaloja ja juustoja.

Etuviini (50 € / plo): Barbera d ́Asti More Art Wine ”Karhujumala”, Italia

osoite

Humalistonkatu 6, Turku

puhelin

+358 2 232 3314

Bistro Holvi on laadukas, mutkaton ja rennolla palvelulla toteutettu ravintolakokemus. Ruokalista vaihtuu sesonkien, saatavuuden ja keittiömestari Roope Raskin ideoiden mukaan. Bistro Holvi sijaitsee vanhassa VPK talossa, Mikkelin teatterin yhteydessä.

Etuviini (50 € / plo):Château Fuisse Pouilly-Fuisse ”Tete de Cru” 2019, Ranska

osoite

Savilahdenkatu 11, Mikkeli

puhelin

+358 10 208 0050

sahkoposti

info@bistroholvi.fi

Kati Onnelan ja Sami Häkkisen Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruuasta ja laadukkaasta viinivalikoimasta tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Aistikas, vanhaa ja tyylikästä tilaa kunnioittava sisustus takaa viihtyvyyden. Suomen Gastronominen Seura valitsi Rouxin Vuoden Ravintolaksi 2016.

Etuviini (50 € / plo): Decoy Pinot Noir 2016, Yhdysvallat

osoite

Rautatienkatu 7, Lahti

puhelin

+358 10 279 2930

sahkoposti

ravintola@roux.fi

Bouquet_Club_Jasenyys

Tervetuloa
Bouquet Clubiin!

Tule mukaan Bouquet Clubiin – se on viininystävien oma sisäpiiri!

Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.

Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Bouquet Club

Viininystävien oma sisäpiiri
42
00
Vuosi
  • Klubi-isännän suosittelemia laatuviinejä ja harvinaisia erikoiseriä​
  • 10 euron alennus Viinilehden Viinikoulu-illoista
  • Decanter-myymälöissä klubietuna 15 % alennus ostoksen loppusummasta​
  • Viidenkympin villitys - loistavia etuviinejä 50 euron pullohintaan
  • Viinimatkoja ja retkiä viiniasiantuntijoiden opastuksella
liity sinäkin!