Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä.
Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.
Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!
9.-19.10.2025
Helsinki-San Francisco-Helsinki
6 990 euroa/hlö (2hh)
8 750 euroa/hlö (1hh)
Tervetuloa unohtumattomalle viinimatkalle Pohjois-Amerikan ikonisimmille viinialueille: Napa Valleyhin ja Sonomaan! Tämä on tilaisuutesi sukeltaa syvälle viinikulttuuriin, nauttia maailmanluokan viineistä ja herkullisista gastronomisista elämyksistä henkeäsalpaavissa maisemissa.
Matkamme alkaa San Franciscosta, jossa kulttuuri, historia ja moderni elämäntapa yhdistyvät. Seuraavaksi siirrymme Healdsburgiin ja Sonoma Valleyyn, joissa viinitilavierailut tarjoavat ainutlaatuisia makuelämyksiä. Matkamme huipentuu vierailuun Muir Woods National Monumentissa, jossa pääset ihailemaan majesteettisia punapuita ja luonnon rauhoittavaa kauneutta. Viimeinen ilta kuluu viehättävässä Fisherman’s Wharfissa, jossa kaupungin elävä tunnelma, taide ja herkullinen ruokakulttuuri vievät sydämesi. Matka päättyy ikimuistoiseen päätösillalliseen.
Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta seikkailusta! Liity mukaamme ja koe Yhdysvaltojen länsirannikon lumoavat maisemat sekä makuelämykset, jotka jäävät mieleesi ikuisesti. Tämä on matka, jota et halua jättää väliin!
Matkanjohtajana Outi Jakovirta
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
17.-20.9.2025
Helsinki-Bologna-Helsinki
1 950 euroa/hlö (2hh)
2 250 euroa/hlö (1hh)
Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle, jossa yhdistyvät Toscanan henkeäsalpaavat maisemat, Emilia-Romagnan gastronomiset aarteet ja italialaisen elämäntavan parhaat palat. Tämä matka vie sinut syvälle paikalliseen kulttuuriin – patikoimme vuoristopoluilla, metsästämme tryffeleitä, opettelemme pastanvalmistuksen saloja ja maistelemme alueen parhaita viinejä ja herkkuja.
Toscanassa koet luonnon rauhan ja perinteiden kauneuden kumpuilevissa maisemissa, kun taas Emilia-Romagnassa sukellat Modenan kulinaarisiin ihmeisiin, kuten balsamicoon, parmesaaniin ja käsintehtyyn pastaan. Matkan aikana nautitaan aitoja, pitkän kaavan italialaisia lounaita, vieraillaan paikallisilla maatiloilla ja viinitiloilla sekä tutustutaan syvemmin alueiden perinteisiin.
Tämä matka on täydellinen yhdistelmä elämyksiä, rentoutumista ja hyvää seuraa – italialaisen elämänilon ytimessä.
Matkanjohtajana Samuli Makkonen
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
18.-21.9.2025
Helsinki-Zürich-Helsinki
2 090 euroa/hlö (2hh)
2 290 euroa/hlö (1hh)
Lähde mukaan ainutlaatuiselle viini- ja ruokamatkalle Sveitsiin ja Ranskaan, jossa huipputason viinitilat, idylliset kylät ja gastronomiset elämykset luovat täydellisen kokonaisuuden. Matkalla koet sveitsiläisen ja ranskalaisen keittiön parhaat herkut häkellyttävän kauniissa maisemissa.
Matkalla majoitutaan Sveitsin puolelle hurmaavaan Badenin kylään. Täällä historialliset rakennukset, viehättävä vanhakaupunki ja Limmat-joki luovat upean tunnelman.
Ranskan puolella majoitumme pittoreskiin Colmarin kaupunkiin, joka on kuin suoraan postikortista: värikkäät talot, kapeat kujat ja romanttiset kanaalit tekevät kaupungista todella erityisen.
Sveitsissä tutustutaan kahteen tasokkaaseen viinitilaan, joissa maistelemme alueelle tyypillisiä viinejä, kuten Riesling-Silvaneria ja Pinot Noiria. Samalla nautimme sveitsiläisen keittiön herkkuja ja ihailemme Zürich-järven henkeäsalpaavia järvi- ja vuoristomaisemia.
Ranskan Alsacessa tutustutaan viinituotannon perinteeseen ja alueen erinomaisiin viinitiloihin. Matkaamme myös keskiaikaisiin kyliin, kuten Riquewihriin ja Ribeauvilleen, joissa tunnelma on kuin aikamatka menneeseen. Alsacen viinitarhoilla päästään maistamaan maailmankuuluja viinejä ja kokemaan alueen kulttuuria ainutlaatuisella tavalla.
Matkanjohtajana toimii viiniasiantuntija Mika Vanne.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
1.-5.10.2025
Helsinki-Thessaloniki -Helsinki
2 290 euroa/hlö (2hh)
2 490 euroa/hlö (1hh)
Lähde mukaan unohtumattomalle matkalle Pohjois-Kreikkaan, jossa kiehtova historia, henkeäsalpaavat maisemat ja ainutlaatuinen kulttuuri yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi. Matkalla sukellamme syvälle alueen rikkaaseen viini- ja ruokakulttuuriin, nauttien sekä paikallisista herkuista ja viineistä, jotka kertovat tarinaa tästä kauniista osasta Kreikkaa.
Matkasi tukikohtana toimii Thessaloniki, Kreikan kulinaristinen pääkaupunki. Eläväinen ja värikäs kaupunki, joka hurmaa niin historiallisilla nähtävyyksillään kuin sykähdyttävillä katumaisemillaan. Kimaltava meri, aurinkoiset kadut ja eloisat torit luovat täydellisen ympäristön, jossa pääset nauttimaan alueen herkullisista antimista – tuoreista merenelävistä, täyteläisistä juustoista ja muista paikallisista erikoisuuksista, jotka vievät kielen mennessään.
Matkalla suuntaamme Thessalonikin ympäristön viinitiloille, joissa pääset tutustumaan alueen huippuviineihin ja maistamaan viinejä, jotka täydentävät paikallista ruokakulttuuria ja vievät sinut syvälle Kreikan perinteisiin. Vierailemme Naoussassa, joka on tunnettu täyteläisistä Xinomavro-punaviineistään, ja Halkidikin niemimaalla, erityisesti Sithoniassa, jossa merenläheinen tunnelma ja erinomaiset viinit tekevät vaikutuksen. Pierian viinialue taas vie sinut valkoviinien maailmaan, tarjoten raikkaita Assyrtiko- ja Roditis-viinejä, mutta myös täyteläisiä punaviinejä, kuten Syrah ja Xinomavro. Nämä alueet yhdistävät meren ja vuoriston ainutlaatuisella tavalla, mikä luo viinien luonteeseen ja makuun omaleimaisen vivahteen.
Matkajohtajana toimii viiniasiantuntija Antti Uusitalo.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
8.-12.10.2025
Helsinki- Barcelona-Helsinki
1 995 euroa/hlö (2hh)
2 190 euroa/hlö (1hh)
Lähde mukaan unohtumattomalle viini- ja ruokamatkalle Kataloniaan, jossa yhdistyvät Välimeren rannikon lumoavat maisemat, viehättävät historialliset kaupungit ja maailmanluokan gastronomiset herkut sekä viinit. Matkan aikana majoitutaan idylliseen merenrantakaupunkiin Tarragonaan, josta käsin suuntaamme syvälle Katalonian arvostetuimpiin viinialueisiin: Prioratin ja Penedèsin sydämeen. Näissä huippuviinien tuotantoalueilla pääset vierailemaan aidoilla perheomisteisilla viinitiloilla, kuten Mas Doixilla, Clos Salancassa ja Recaredolla, ja sukeltamaan viininvalmistuksen saloihin.
Matkan huipentumana tarjoamme elämyksellisiä viinintastingeja, joissa pääset nauttimaan palkittuja viinejä suoraan tuottajilta. Katalonialaisen ruokakulttuurin sydämessä matka vie sinut makujen maailmaan, olitpa sitten herkuttelemassa tuoreilla merenelävillä tai nauttimassa paikallisista tapaksista. Nämä maut yhdistyvät täydellisesti alueen viineihin, ja matkan aikana mahdollisuus nauttia ainutlaatuisista viinielämyksistä myös Tarragonaan kaupungin tunnelmallisissa viinibaareissa.
Matkajohtajana toimii viiniasiantuntija Heidi Mäkinen.
Matka sisältää:
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
23.-26.4.2026
Helsinki- Malta-Helsinki
1 990 euroa/hlö (2hh)
2 190 euroa/hlö (1hh)
Maltan saarivaltio tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän Välimeren makuja, karunkauniita maisemia, kristallinkirkasta turkoosia vettä, muinaista historiaa ja kehittyvää viinikulttuuria. Vaikka maa on pieni, sen keittiö on monipuolinen: tuoretta kalaa, lampaanmaitojuustoja, oliiviöljyä ja sesonginmukaisia kasviksia tarjoillaan niin maalaistrattorioissa, viinibaareissa kuin merenrantabistroissa.
Viinintuotanto on kuulunut Maltan kulttuuriin jo foinikialaisten ajoista, ja nykyään pienet perhetilat ja palkitut viinintuottajat valmistavat laadukkaita viinejä sekä paikallisista että kansainvälisistä rypälelajikkeista. Matkan aikana vierailemme saarten arvostetuimmilla viinitiloilla, maistelemme viinejä, nautimme paikallisista herkuista ja kuulemme tarinoita viinin ja ruokien taustalta.
Tämä neljän päivän matka yhdistää viinitilavierailut, aidot maltalaiset ateriat, paikallisten tuotteiden maistelut, historiallisiin kyliin ja maisemiin tutustumisen sekä rennon nautiskelun.
Matkalla on mukana Viinilehdestä ja Vinkkelistä tuttu viiniasiantuntijaopas Antti Uusitalo.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
13.-17.5.2026
Helsinki- Malaga-Helsinki
2 130 euroa/hlö (2hh)
2 430 euroa/hlö (1hh)
Tällä ainutlaatuisella Andalusian matkalla kuljetaan viinien, perinteisten makujen ja valkoisten kylien maisemissa. Ronda hurmaa jyrkillä rotkomaisemillaan ja historiallisella viehätyksellään – täällä nautitaan paikallisten viinitilojen tuotoksista ja andalusialaisesta illasta. Sierra de Cádizin vuoristossa tutustutaan käsintehtyyn Payoyo-juustoon ja korkealuokkaiseen ibericokinkun tuotantoon, vieraillen pienillä kyliä reunustavislla perhetiloilla. Arcos de la Frontera kohoaa kallion laelle kuin postikortista, ja sen kapeilla kujilla koetaan aitoa andalusialaista tunnelmaa flamenco-esityksen ja tapasilallisen myötä. Viinien ystäviä ilahduttaa myös vierailut Jerezin ja Sanlúcar de Barramedan viinitiloilla, joissa maistellaan niin manzanillaa kuin moderneja andalusialaisia viinejä. Sanlúcarin rantabulevardi tarjoaa täydellisen paikan tuoreelle kalalounaalle Atlantin tuulahduksessa.
Matka huipentuu Conil de la Fronterassa, viehättävässä valkoisessa kylässä Atlantin rannalla. Conil tarjoaa rentoa tunnelmaa, pitkiä hiekkarantoja, charmikkaan vanhankaupungin kujia ja paikallisten suosimia tapasbaareja. Päivä täällä kutsuu kiireettömään nautiskeluun – oli se sitten rantakävely, kahvittelu aukion laidalla tai illallinen meren äärellä katsellen auringonlaskua. Tämä on Andalusiaa parhaimmillaan – makujen, maisemien ja tunnelman matka.
Matkalla on mukana Viinilehdestä ja Ravintola Vinkkelistä tuttu viiniasiantuntijaopas Antti Uusitalo.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.
Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.