Tarjoamme klubilaisille unohtumattomia elämyksiä.
Vastuullinen matkailu on taas mahdollista ja maailma makuineen on vain parin klikkauksen päässä.
Hyödynnä klubilaisen edut ja varaa matkasi nyt!
23.-27.4.2026
Helsinki- Nizza-Helsinki
2 450 euroa/hlö (2hh)
2 750 euroa/hlö (1hh)
Lähde huippukokki Kape Aihisen seurassa ainutlaatuiselle matkalle Etelä-Ranskan viinialueiden sydämeen. Tämä viiden päivän elegantti ja elämyksellinen matka vie Ranskan eteläisen auringon alle, missä Välimeren tuoksut, provencelainen keittiö ja hienostuneet viinit muodostavat unohtumattoman kokonaisuuden.
Matkan aikana vieraillaan Bandolin, Gigondasin ja Châteauneuf-du-Papen maailmankuuluilla viinitiloilla, joissa intohimo ja käsityöläisyys kohtaavat. Vierailujen yhteydessä maistetaan alueiden parhaita viinejä, nautitaan paikallisen keittiön herkkuja ja opitaan ranskalaisesta viinikulttuurista – elävästi ja inspiroivasti.
Matkan kohokohtiin kuuluu vierailu amerikkalaisen mestarisommelierin yksityiskotiin, jossa ilta huipentuu yhteiseen ruoanlaittoon ja viinien maailmaan – hetkeen, joka kiteyttää ranskalaisen elämäntaidon ytimessä.
Kulttuurisesti rikas Avignon toimii matkan sydämenä: historialliset muurit, paavinpalatsi ja elävä ruokakulttuuri luovat ainutlaatuisen ympäristön nauttia Provencen syvistä mauista ja tunnelmista. Jokainen päivä tarjoaa uuden näkökulman alueen historiaan, maisemiin ja viiniperinteisiin – tavalla, joka jättää pysyvän jäljen.
Matkaa isännöi Kape Aihinen.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
23.-26.4.2026
Helsinki- Malta-Helsinki
1 990 euroa/hlö (2hh)
2 190 euroa/hlö (1hh)
Maltan saarivaltio tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän Välimeren makuja, karunkauniita maisemia, kristallinkirkasta turkoosia vettä, muinaista historiaa ja kehittyvää viinikulttuuria. Vaikka maa on pieni, sen keittiö on monipuolinen: tuoretta kalaa, lampaanmaitojuustoja, oliiviöljyä ja sesonginmukaisia kasviksia tarjoillaan niin maalaistrattorioissa, viinibaareissa kuin merenrantabistroissa.
Viinintuotanto on kuulunut Maltan kulttuuriin jo foinikialaisten ajoista, ja nykyään pienet perhetilat ja palkitut viinintuottajat valmistavat laadukkaita viinejä sekä paikallisista että kansainvälisistä rypälelajikkeista. Matkan aikana vierailemme saarten arvostetuimmilla viinitiloilla, maistelemme viinejä, nautimme paikallisista herkuista ja kuulemme tarinoita viinin ja ruokien taustalta.
Tämä neljän päivän matka yhdistää viinitilavierailut, aidot maltalaiset ateriat, paikallisten tuotteiden maistelut, historiallisiin kyliin ja maisemiin tutustumisen sekä rennon nautiskelun.
Matkalla on mukana Viinilehdestä ja Vinkkelistä tuttu viiniasiantuntijaopas Antti Uusitalo.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
13.-17.5.2026
Helsinki- Malaga-Helsinki
2 130 euroa/hlö (2hh)
2 430 euroa/hlö (1hh)
Tällä ainutlaatuisella Andalusian matkalla kuljetaan viinien, perinteisten makujen ja valkoisten kylien maisemissa. Ronda hurmaa jyrkillä rotkomaisemillaan ja historiallisella viehätyksellään – täällä nautitaan paikallisten viinitilojen tuotoksista ja andalusialaisesta illasta. Sierra de Cádizin vuoristossa tutustutaan käsintehtyyn Payoyo-juustoon ja korkealuokkaiseen ibericokinkun tuotantoon, vieraillen pienillä kyliä reunustavilla perhetiloilla. Arcos de la Frontera kohoaa kallion laelle kuin postikortista, ja sen kapeilla kujilla koetaan aitoa andalusialaista tunnelmaa flamenco-esityksen ja tapasilallisen myötä. Viinien ystäviä ilahduttaa myös vierailut Jerezin ja Sanlúcar de Barramedan viinitiloilla, joissa maistellaan niin manzanillaa kuin moderneja andalusialaisia viinejä. Sanlúcarin rantabulevardi tarjoaa täydellisen paikan tuoreelle kalalounaalle Atlantin tuulahduksessa.
Matka huipentuu Conil de la Fronterassa, viehättävässä valkoisessa kylässä Atlantin rannalla. Conil tarjoaa rentoa tunnelmaa, pitkiä hiekkarantoja, charmikkaan vanhankaupungin kujia ja paikallisten suosimia tapasbaareja. Päivä täällä kutsuu kiireettömään nautiskeluun – oli se sitten rantakävely, kahvittelu aukion laidalla tai illallinen meren äärellä katsellen auringonlaskua. Tämä on Andalusiaa parhaimmillaan – makujen, maisemien ja tunnelman matka.
Matkalla on mukana Viinilehdestä ja Ravintola Vinkkelistä tuttu viiniasiantuntijaopas Antti Uusitalo.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
5.-15.2.2026
Helsinki- Tokio ja Osaka-Helsinki
7 950 euroa/hlö (2hh)
8 950 euroa/hlö (1hh)
Viiniä, viskiä, katuruokaa ja Michelin ravintoloita Tokiossa, Yamanashissa, Kiotossa ja Osakassa
Kontrastien Tokio – maailman suurin metropoli, jossa perinteet ja huipputeknologia kulkevat käsi kädessä. Neonvalot, historialliset temppelit ja gastronomian huippuhetket elävät rinnakkain.
Yamanashi – Fuji-vuoren kainalossa sijaitseva Japanin viinialue, jossa Burgundin kaltainen ilmasto ja Koshu-rypäleet tuottavat puhdaspiirteisiä, elegantteja viinejä.
Kioto – entinen keisarillinen pääkaupunki, jossa kuljetaan geishojen kujilla, maistellaan sakea ja nautitaan syvällisestä rauhasta zen-temppelien sylissä.
Osaka – Japanin ruokapääkaupunki, jossa kadut tuoksuvat grillatulle takoyakille ja ihmiset hymyilevät leveämmin kuin missään muualla. Täällä ei syödä vain vatsalla – vaan sydämellä.
Varaukset ja tiedustelut: info@uniquetravel.fi
Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.
Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.