Viinilehti on valinnut joukon Suomen kiinnostavampia ravintoloita. Tältä sivulta löydät listan vaihtuvista ravintolaeduista, jotka voit Bouquet Clubin jäsenenä hyödyntää. Kerrothan klubijäsenyydestäsi jo varausta tai tilausta tehdessäsi. Lisätietoja klubilaisten eduista saat suoraan ravintolasta.
Viidenkympin villitys -etuviini: Saat laadukkaan etuviinin ravintolan listahintaa edullisemmin. Klubilaisena saat Viidenkympin villitys -etuviinin hintaan 50 € / pullo. Erikoishinta on hyödynnettävissä koko seurueelle ja viinejä on tarjolla rajoitetusti.
Klubietu: Klubietu on ravintolan tarjoama muu vaihtuva tarjous, joka on esitelty alla. Myös klubietu on hyödynnettävissä koko seurueelle. Muutokset eduissa mahdollisia.
Nautinnollisia hetkiä makuelämysten äärellä!
Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Valitsemme sesongin mukaan kauden parhaita tuotteita, mieluiten luomutuotteita ja kotimaisten lähituottajien puhtaita raaka-aineita.
Etuviini (50 € / plo): Vinos Lof hector & Victor Lopez, La Jurisdiccion Godello, Valtuille de Abajo, Bierzo, Espanja
Limnellinaukio, Kirkkonummi
+358 50 433 8700
bistromat@bistromat.fi
Bistro O mat tarjoaa huolellisesti valmistettua nykyaikaista ruokaa pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen. Viinilista painottuu eurooppalaisiin viineihin, mukana on niin kestävän kehityksen kuin luomuviinejäkin, ja ateriakokonaisuuksiin valitussa viinipaketissa on aina mukana jokin viinikellarimme harvinaisuuksista.
Etuviini (50 € / plo): Josep Ventosa Cava Brut, Bodega Josep Ventosa, Catalonia , Espanja
Länsituuli 5, Espoo
+358 50 330 8398
bistromat.tapiola@bistromat.fi
Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Aikaisemmin Johtokunnan Huvilana tunnettu talo on nyt avoinna kaikille lounas- ja tilausravintolana.
Arvostettu Rôtisseurs-kilpi on luovutettu Ravintola Kymin Huvilalle syksyllä 2020.
Etuviini (50 € / plo): Mazzei Ser Lapo Chianti Classico Riserva, Italia
Ahlmanintie 1, Kuusankoski
+358 50 454 7527
info@kyminhuvila.fi
Murun viinibaarissa on laseittain tarjolla päivittäin vaihtuva valikoima laatuviinejä, tämän lisäksi viinilistalta löytyy yli 750 viinin valikoima. Murun viinibaari tarjoilee viinin ohella myös leikkeleitä, juustoja, risottoa ja Murun keittiön pikkuannoksia.
Etuviini (50 € / plo):
Lönnrotinkatu 14, Helsinki
+358 300 472 339
varaukset@murudining.fi
Vanhan oluttehtaan tiloissa toimiva ravintola Musta Lammas tarjoaa herkullisia ruokaelämyksiä kellariholveissa viininautintojen ryhdittämänä. Ravintola osaa yhdistää annoksiinsa Kuopion alueen oman ruokakulttuurin raaka-aineita yllätyksellisesti. Viinilista koostuu huippuviineistä ympäri maailman ja antaa myös hintojen puolesta luvan viininnauttimiseen.
Etuviini (50 € / plo): Anselmo Mendes Pardusco, Vinho Verde, Portugali
Satamakatu 4, Kuopio
+358 17 5810 458
ravintola@mustalammas.net
Elegantti, talon henkeä kunnioittaen remontoitu kansainvälisen tason Viinibaari on kiinteä osa fine dining -ravintola Pöllöwaarin toimintaa. Viinibaari on suunnattu kaikille viineistä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat nauttia tasokkaasta palvelusta ja laadukkaista tuotteista rauhallisessa, yksilöllisessä ilmapiirissä, kaupungin asiantuntevimman henkilökunnan palveltavana.
Etuviini (50 € / plo): Soalheiro Alvarinho Spumante Brut, Portugal
Yliopistonkatu 23, Jyväskylä
+358 14 333 900
info@hotelliyopuu.fi
Bistro Holvi on laadukas, mutkaton ja rennolla palvelulla toteutettu ravintolakokemus. Ruokalista vaihtuu sesonkien, saatavuuden ja keittiömestari Roope Raskin ideoiden mukaan. Bistro Holvi sijaitsee vanhassa VPK talossa, Mikkelin teatterin yhteydessä.
Etuviini (50 € / plo): Vignetti di Ettore DOCG Amarone della Valpolicella Classico, Italia
Klubietu: Menu gourmandin tilaajalle lasillinen proseccoa alkuun. Etu voimassa toistaiseksi.
Savilahdenkatu 11, Mikkeli
+358 10 208 0050
info@bistroholvi.fi
Ravintola C on hyvän ruoan ja viinin koti Tampereella. Ravintolan henki rakentuu hyvästä palvelusta, erinomaisesta ruoasta ja nautinnollisista juomista. Ruokien suunnittelussa on otettu huomioon viini ja ravintolaa voisi kuvailla viiniystävälliseksi. Viinejä voi nauttia laseittain, pulloittain sekä listan ulkopuolelta.
Etuviini (50 € / plo): Josep Foraster Trepat
2020 Conca de Barberà, Espanja
Klubietu: Lasilliset samppanjaa kahdelle hengelle menun yhteydessä. Etu voimassa toistaiseksi.
Rautatienkatu 20, Tampere
+358 10 6179 760
c@ravintola-c.fi
Henriks on pieni ja trendikäs, tunnelmallinen ravintola Tampereen keskustassa. Ravintola tekee yhteistyötä pienten lähituottajien ja Tampereen Kauppahallin kanssa. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät makuelämyksen. Henriksissä kohtaa uusi ja vanha, uudet trendit ja nuorekas henkilökunta yhdistettynä klassiseen miljööhön ja aitoihin makuihin.
Etuviini (50 € / plo): Callia Alta Syrah-Malbec, Argentiina
Satamakatu 7, Tampere
+358 20 766 9062
henriks@henriks.fi
Juurella on ominut eteläpohjalaisuuden parhaat piirteet vieraanvaraisuuden ja kunnianhimon. Ravintola luo jatkuvasti muuttuvia ruoka-annoksia kauden raaka-aineiden ympärille.
Etuviini (50 € / plo): Envìnate Albahra Tinto 2021
Klubietu: Juurella syksyn Torstai tastingit klubilaisille -10 %. Yksityiskohdat löydät https://juurella.fi/ajankohtaiset/
Keskustori 1, Seinäjoki
+358 6 414 0720
ravintola@juurella.fi
Kajo on paikka yllätyksille. Tekemisen pohjana on rohkeus uskaltaa kokeilla ja luoda uutta. Vieras Vangitaan osaksi taianomaista elämystä makujen puhtauden, vieraanvaraisen palvelun sekä räväköiden yhdistelmien kautta. Kajossa elämys tehdään kaikki aistit huomioiden!
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere
Etuviini (50 € / plo): Cava Guilera Musivari
Rautatienkatu 12, Tampere
+358 50 329 8044
kajo@kajoravintola.fi
Kati Onnelan ja Sami Häkkisen Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruuasta ja laadukkaasta viinivalikoimasta tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Aistikas, vanhaa ja tyylikästä tilaa kunnioittava sisustus takaa viihtyvyyden. Suomen Gastronominen Seura valitsi Rouxin Vuoden Ravintolaksi 2016.
Etuviini (50 € / plo): Lugana di Sirmione D.O.C, Avanzi, Garda
Rautatienkatu 7, Lahti
+358 10 279 2930
ravintola@roux.fi
Vuonna 1982 Kouvolan keskustaan herkkusuita palvelemaan perustettu Ravintola Olé tarjoaa jo legendaariseksi tulleita annoksia tutussa ja kodikkaassa ympäristössä.
Etuviini (50 € / plo): Ornellaia Le Volte 2017, Italia
Kouvolankatu 34, Kouvola
+358 5 311 6961
susanna.kurvinen@restauranteole.fi
Pihvitupa on tunnelmallinen, 60-paikkainen A la carte-ravintola. Tarjoamme ammattitaidolla valmistettuja pihviaterioita sekä erinomaisen viinivalikoiman.
Etuviini (50 € / plo): Gerard Bertrand Orange Gold, Ranska
Klubietu: Pihvitupa tarjoaa härkämenun syöjille yhdellä kortilla kahdelle lasillisen Champagne Palmer & Co Brut Rosé Réserve sampanjaa ruokailun alkuun.
Hilmantori 2, Kalajoki
+358 8 466 608
myynti@ravintolapihvitupa.fi
Espoon Leppävaarassa, kauniissa huvilassa, sijaitseva ravintola Villa Lillan värikästä historiaa jatkaa ravintoloitsijakolmikko Samuil -Angelov, Henri Alén ja Timo Linnamäki. Villa Lilla tarjoilee herkullista ruokaa, loistavia viinejä ja ystävällistä palvelua!
Etuviini (50 € / plo):
Laturinkuja 10, Espoo
+358 300 300 314
varaukset@villalilla.fi
Kahden viiniammattilaisen omaleimainen tasokas viiniravintola tarjoilee viiniä suurella sydämellä Turussa. Valikoimassa on yli 160 nimikettä ja suurta osaa niistä saa laseittain. Viineistä voi rakentaa oman pruuvin, sillä ne on hinnoiteltu myös maisteluannoksina. Nälän yllättäessä voi ravintolassa nauttia pieniä tapas-tyylisiä ruokapaloja ja juustoja.
Etuviini (50 € / plo): Ramirez de la Piscina Reserva / 100% Tempranillo, Espanja
Humalistonkatu 6, Turku
+358 2 232 3314
Moderni pohjoismainen kalaravintola, joka keskittyy tarjoamaan vastuullisesti kasvatettuja ja pyydettyjä mereneläviä. Vaikka kyseessä on kalaravintola, löytyy listalta aina herkuteltavaa myös kasvis- ja lihansyöjille. Rento ja tunnelmallinen miljöö kutsuu vieraat nauttimaan juuri niin ylellisesti tai arkisesti kuin siltä tuntuu.
Etuviini (50 € / plo): Chateau Carsin Rosé de Carsin 2022, Merlot, Ranska / Bordeaux
Bulevardi 6, Helsinki
+358 10 322 9387
Grilli kuumaksi ja Barry White soimaan! Moderni grillaustaito kohtaa rakastetut klassikot. Laadukkaat pihvit saavat kaverikseen taidolla valmistetut kastikkeet ja lisukkeet, jotka vieraat voivat itse valita listalta. Vaikkapa piipahtamalla burgerilla ja oluella, tai lasillisella viiniä ja pientä purtavaa.
Etuviini (50 € / plo): Albert Bichot Moulin-a-Vent Le Roc Domaine de Rochegres 2020, Gamay, Ranska / Bourgogne
Korkeavuorenkatu 21, Helsinki
+358 10 3229395
Mäntänvuoren huipulla, Taidekaupungin yllä, keskellä kaunista luontoa sijaitseva historiallinen Vuorenmaja palvelee eurooppalaisena viinitupana. Tarjonnastamme löydät eurooppalaisen keittiön herkkuja ja pientilojen viinejä omalla maahantuonnilla, panimotuotteita sekä virvokkeita. Tilauksesta Sveitsin herkut Raclette ja Fonduet.
Etuviini (50 € / plo): Kaikki listalta löytyvät sveitsiläiset viinit.
Klubietu: Emännän PerjantaiPruuvit klubilaisille -10 %. Yksityiskohdat löydät https://vuorenmaja.fi/ajankohtaista
Vuorentie 70, Mänttä
+358 3 389 1616
Bouquet Club on Viinilehden tarjoama etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Klubin jäsenenä sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon ja muiden viiniasiantuntijoiden valitsemia laadukkaita viinejä suoraan viinikaupasta omaan kotiisi – näitä viinejä et Alkon valikoimasta löydä.
Useat klubin kumppaniravintolat tarjoavat Bouquet Clubin jäsenille alennuksia ja räätälöityjä etuja. Jäsenenä saat käyttöösi myös monia muita upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta ja Decanter.fi-verkkokaupasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.